Fury timet Chisora. Bart neste?

fury-timed-chisora-mustache-next-jpg

Tottenham Hottspur Stadium, London, Storbritannia. I hovedbegivenheten i showet slo den lokale WBC tungvektsmesteren (over 90,7 kg) Tyson Fury (33-0-1, 24 KOs) landsmannen Derek Chisora ​​(33-13, 23 KOs) for tredje gang.

Søkeren har kampvilje. Chisora ​​skynder seg fremover! Dereks feiende angrep druknet i mesterens clinch. Og så begynte Fury å jobbe foran kurven: det var oppercuts, kryss og til og med en overhånd.

I starten av den andre tre-minutters perioden slo Chisora ​​en overhand, men to venstre kroker på rad fløy som svar – uaksent, men ubehagelig, siden Fury fanget utfordreren i en ubalansert tilstand. Mesteren rystet motstanderen med en uppercut, var nærme en tidlig seier, men bestemte seg for å spille litt mer med veteranen.

Antallet slag som ble savnet av Chisora ​​økte. Oppercuts var spesielt urovekkende for ham. Responshandlinger (feiende overhånd) ble mindre og mindre.

Wow! I den fjerde tre-minutters perioden brakte Chisora ​​igjen knyttneven mot mål. Ikke noe problem for mesteren. Utfordreren var aktiv i omgangen, holdt seg unna tauene og så mye mer effektiv ut. Men kan han fortsette å opprettholde en slik kamptetthet?

Fury gjorde en god jobb i 5. runde. Flyttet, kombinert, forskjøvet. Prøvde å jobbe venstrehendt. Likevel utmattet han motstanderen sin i clincher. Chisora ​​prøvde også å endre holdning, men ikke lenge. Den første halvdelen av kampen er mesterens ubetingede dominans. Men søkeren kommer ikke til å kapitulere.

Det er mulig at Chisora ​​burde ha blitt fjernet fra kampen. Han bommer mye, og sjansene for å formidle noe tungtveiende blir stadig mindre. Hele søkerens ansikt er dekket av kutt og blåmerker. Etter den 9. tre-minutters perioden hinket Chisora ​​så vidt til hjørnet hans. Dommeren advarte om at han ville fjerne søkeren hvis kampen fortsatte å være den samme ensidige.

Derek gikk til angrep. Her er mannen! Men den tredje i ringen var fast bestemt på å stoppe kampen. Med 10 sekunder igjen av 10. runde bestemte dommeren at Chisora ​​hadde fått nok. Han har rett…