Fury timede Chisora. Overskæg næste gang?

fury-timed-chisora-mustache-next-jpg

Tottenham Hottspur Stadium, London, Storbritannien. I showets hovedbegivenhed slog den lokale WBC-sværvægtsmester (over 90,7 kg) Tyson Fury (33-0-1, 24 KO’er) landsmanden Derek Chisora ​​(33-13, 23 KO’er) for tredje gang.

Ansøgeren har en kampgejst. Chisora ​​skynder sig frem! Dereks gennemgribende angreb druknede i mesterens clinch. Og så begyndte Fury at arbejde foran kurven: der var uppercuts, krydsninger og endda en overhånd.

I begyndelsen af ​​den 2. tre-minutters periode ramte Chisora ​​en overhånd, men to venstre hooks i træk fløj som svar – uden accent, men ubehageligt, da Fury fangede udfordreren i en ubalanceret tilstand. Mesteren rystede modstanderen med en uppercut, var tæt på en tidlig sejr, men besluttede sig for at spille lidt mere med veteranen.

Antallet af slag, der blev savnet af Chisora, steg. Oversnit var især foruroligende for ham. Responshandlinger (fejende overhånd) blev færre og færre.

Wow! I den 4. tre-minutters periode bragte Chisora ​​igen knytnæven i mål. Intet problem for mesteren. Udfordreren var aktiv i runden, holdt sig væk fra rebene og så meget mere effektiv ud. Men kan han fortsætte med at opretholde en sådan tæthed af kampe?

Fury gjorde et godt stykke arbejde i 5. runde. Flyttet, kombineret, flyttet. Forsøgte at arbejde venstrehåndet. Alligevel udmattede han sin modstander i clinches. Chisora ​​prøvede også at skifte holdning, men ikke længe. Den første halvdel af kampen er mesterens ubetingede dominans. Men ansøgeren vil ikke kapitulere.

Det er muligt, at Chisora ​​burde være blevet fjernet fra kampen. Han går glip af meget, og chancerne for at formidle noget vægtigt bliver mindre og mindre. Hele ansøgerens ansigt er dækket af sår og blå mærker. Efter den 9. tre-minutters periode humpede Chisora ​​knap til sit hjørne. Dommeren advarede om, at han ville fjerne ansøgeren, hvis kampen fortsatte med at være den samme ensidige.

Derek gik til angreb. Her er manden! Men den tredje i ringen var fast besluttet på at stoppe kampen. Med 10 sekunder tilbage af 10. runde besluttede dommeren, at Chisora ​​havde fået nok. Han har ret…