Sensasjon i Istanbul: Yildirim slo ut en veteran – video

sensation-i-istanbul-yildirim-slog-en-veteran-ud-video-jpg

Istanbul, Tyrkia. I kveldens hovedkamp om den ledige asiatiske WBC-tittelen, kjempet en lokal eks-supermellomvekt-utfordrer (opptil 76,2 kg) Avni Yildirim (24-5, 13 KO) og alder tysk
Yusuf Kanguel (21-5-1, 14 KO). Underdog feiret en sensasjonell tidlig seier.

Yıldırım startet kampen utydelig. Jeg ga motstanderen startrundene og klarte å besøke lerretet. I 4. runde så favoritten ut til å gripe initiativet og til og med vant tilbake knockdownen. Ved treghet tok Yıldırım en ny runde til gode, og ga så plutselig opp initiativet igjen.

I den 8. tre-minutters perioden ble eks-utfordrerens forhold verre – han var i andre knockdown, han så uviktig ut, nådde så vidt gongen, men kom seg aldri i pausen. Kanguel satte på klem og appeterte «Mr. Robot». Vi har en sensasjon!

Yusuf Kanguel (21-5-1) slo Avni Yildrim (24-5) og scoret knockdowns i 3., 8. og 9. – mens han var nede i 4. – for å score en sjokkerende TKO-9-seier i en fantastisk omkamp i supermellomvekt fra Istanbul Tyrkia pic.twitter.com/wWX3z2mZKU

— Tim Boxeo (@TimBoxeo) 14. mai 2022

Canguel TKO 9.

PS: det var en omkamp. I november vant Yildirim ved avgjørelse.

Åpningsakten var vinneren av de europeiske lekene, som spiller for Frankrike, hjemmehørende i Russland, en tungvekter (over 90,7 kg)
Murad Aliyev (4-0, 2 KO) – beat
Mirko Tintora (16-6-1, 9 KOs) fra Bosnia.

Aliyev slo ned motstanderen flere ganger. Minuttet før slutt i 2. omgang stoppet dommeren en meningsløs ensidig juling.

Franske olympier Mourad Aliev (4-0) med flere knockdowns for å tvinge frem en TKO-2-seier over Mirko Tintor (16-6-1) i deres tungvektskamp i Istanbul, Tyrkia pic.twitter.com/27nNrBOpi9