Magomed Ismailov besejrede Alexander Shlemenko

Magomed Ismailov defeated Alexander Shlemenko

Den russiske mellemvægter Magomed Ismailov vendte med succes tilbage til mixed martial arts efter mere end et års pause med en dominerende sejr over sin landsmand Alexander Shlemenko ved RCC 13-turneringen i Jekaterinburg.

Kampen, som blev begivenhedens hovedbegivenhed, gik hele distancen i fem runder og endte med sejren til Bald Predator, som vandt kampen på alle dommeres kort med en score på 50-44.

Efter at have gjort et ikke særlig vellykket forsøg på at bekæmpe Shlemenko i første runde, skiftede Ismailov til plan “B” og tilbragte resten af ​​kampen i en stilling, hvor han ejede initiativet, aktivt bevægede sig, kastede flere slag og samtidig tiden fordelte sine kræfter korrekt i alle femogtyve minutters kamp.

Shlemenko så tværtimod langsom ud, bevægede sig lidt og tog modstanderens slag, gik ind i et døvt forsvar, som ofte svigtede ham, og Storms signaturslag med rotation skar for det meste gennem luften.

Trods den lave aktivitet så Shlemenko ved fjerde runde udmattet ud, og i femte runde trak dommeren Vyacheslav Kiselev et point fra ham for det systematiske tab af en kasket og et slag efter stopsignalet. Et strafpoint motiverede Shlemenko til slutspurten, men det resterende minut var ikke nok til at snuppe sejren i duellen.

Ikke desto mindre, efter den sidste sirene, kastede Alexander Shlemenko, hvis ansigt var hævet af alvorlige blå mærker og snitsår, hænderne op til sejr og nægtede at kramme Magomed Ismailov, som tydeligvis var på et tab på grund af sin modstanders opførsel.

“Denne kamp fandt sted præcis som en drømmekamp, ​​og præcis som jeg forestillede mig det,” sagde Ismailov, der vandt det eksklusive RCC-ligabælte, efter dommen blev offentliggjort. “Hvem trækker ikke vejret i to omgange!? Brødre, hvem er der basar!? Her er fem runder overstået! Hvad, dans for en Lezghin!?”

Til gengæld gjorde Shlemenko det klart, at han regnede med en omkamp med Ismailov, da han ikke var enig i dommernes beslutning.

“Selvfølgelig vil jeg gerne have en omkamp,” sagde den tidligere Bellator-mester. “Jeg synes, jeg fortjente det, for det forekom mig, at vi i det mindste kæmpede på lige vilkår”

Et minut senere nærmede “Storm” sig igen mikrofonen og undskyldte til sine fans.

“Kære venner, jeg vil bede om tilgivelse – indtil videre har jeg gjort alt, hvad jeg kunne. Jeg vil stadig træne for at kæmpe. Lidt var ikke nok. Tak til alle der kom for at støtte”