UFC 283-resultater: Moreno og Hill blir mestere, Teixeira trekker seg

UFC 283 results: Moreno and Hill become champions, Teixeira retires

I Rio de Janeiro ble UFC 283-turneringen avsluttet, i hovedarrangementet hvor amerikaneren Jamal Hill beseiret den brasilianske Glover Teixeira og vant det ledige UFC-beltet for lett tungvekt.

Tittelkampen gikk hele veien, etter fem runder hvorav dommerne ved enstemmig avgjørelse med en score på 50-44 ga seieren tre ganger til Hill, som dominerte motstanderen sin på tribunen og ga Teixeira en av de tyngste julingene hans. karriere.

I andre, tredje og fjerde runde var amerikaneren nær en tidlig seier, men den brasilianske veteranen, hvis ansikt ble til en blodig maske i løpet av de siste fem minuttene på grunn av mange kutt, viste utrolig utholdenhet, og ga dommer Mark Goddard grunn til å ikke å stoppe kampen.

I et intervju etter kampen kunngjorde 31 år gamle Jamal Hill at han var klar til å forsvare mesterskapet sitt mot enhver utfordrer, og 43 år gamle Glover Teixeira kunngjorde at han trakk seg fra en profesjonell fighterkarriere.

I den co-main eventen for arrangementet, forenet Brandon Moreno, i den fjerde konfrontasjonen med Deiveson Figueredo, de midlertidige og nåværende UFC fluevekttitlene, og beseiret brasilianeren på forhånd.

Etter to tette runder, i den tredje fem-minutters perioden, leverte meksikaneren et feiende sidespark til venstre, og traff motstanderens øye med tommelen. I pausen lukket Figueredos høyre øye permanent, noe som fikk legen til å anbefale Herb Dean-dommeren å stoppe kampen.

Etter kampen kunngjorde Deiveson Figueredo, som mistet sin nåværende tittel, at han hadde fullført sitt løp i fluevektdivisjonen og gikk opp til bantamvekt.

I den tredje viktigste begivenheten i turneringen avsluttet den tidligere UFC-veltervektmesterskapet Gilbert Burns amerikanske Neil Magny med en håndtrekant-choke i første runde.

Blant andre resultater noterer vi oss den mislykkede prestasjonen til den legendariske brasilianeren Mauricio Hua, som i avskjedskampen tapte med TKO i første runde mot ukraineren Igor Potera, samt nok et nederlag for den russiske tungvekteren Shamil Abdurakhimov, som tapte med TKO. i andre runde til den brasilianske avslutteren Jailton Almeida.

Johnny Walker, Bruno Ferreira, Thiago Moises, Gabriel Bonfim, Ismael Bonfim og Daniel Marcos la tidlige seire til sine eiendeler.