UFC 283 resultater: Moreno og Hill bliver mestre, Teixeira trækker sig

UFC 283 results: Moreno and Hill become champions, Teixeira retires

I Rio de Janeiro sluttede UFC 283-turneringen, i hvis hovedbegivenhed amerikaneren Jamal Hill besejrede den brasilianske Glover Teixeira og vandt det ledige UFC letsværvægtsmesterskabsbælte.

Titelkampen gik hele vejen, efter fem runder, hvoraf dommerne ved enstemmig afgørelse med en score på 50-44 gav sejren tre gange til Hill, som dominerede sin modstander på tribunen og gav Teixeira en af ​​hans tungeste tæsk. karriere.

I anden, tredje og fjerde runde var amerikaneren tæt på en tidlig sejr, men den brasilianske veteran, hvis ansigt forvandlede sig til en blodig maske i de sidste fem minutter på grund af adskillige nedskæringer, viste utrolig udholdenhed, hvilket gav dommer Mark Goddard grund til ikke at at stoppe kampen.

I et interview efter kampen meddelte 31-årige Jamal Hill, at han var klar til at forsvare sit mesterskabsbælte mod enhver udfordrer, og 43-årige Glover Teixeira annoncerede sin pensionering fra en professionel fighterkarriere.

I begivenhedens co-main-begivenhed forenede Brandon Moreno, i den fjerde konfrontation med Deiveson Figueredo, de foreløbige og nuværende UFC-flyvevægttitler og besejrede brasilianeren før tid.

Efter to tætte runder, i den tredje fem-minutters periode, leverede mexicaneren et fejende sidespark til venstre og ramte modstanderens øje med tommelfingerknoen. I pausen lukkede Figueredos højre øje permanent, hvilket fik lægen til at anbefale Herb Dean-dommeren at stoppe kampen.

Efter kampen annoncerede Deiveson Figueredo, som mistede sin nuværende titel, at han havde afsluttet sit løb i fluevægtsdivisionen og rykkede op til bantamvægt.

I den tredje vigtigste begivenhed i turneringen afsluttede den tidligere UFC weltervægtsmesterskabsudfordrer Gilbert Burns amerikanske Neil Magny med en håndtrekant choke i første runde.

Blandt andre resultater bemærker vi den mislykkede præstation af den legendariske brasilianer Mauricio Hua, som i afskedskampen tabte på TKO i første runde til ukraineren Igor Potera, samt endnu et nederlag til den russiske sværvægter Shamil Abdurakhimov, der tabte på TKO i anden runde til den brasilianske afslutter Jailton Almeida.

Johnny Walker, Bruno Ferreira, Thiago Moises, Gabriel Bonfim, Ismael Bonfim og Daniel Marcos tilføjede tidlige sejre til deres aktiver.