Lys knockout fra Clark og forferdelig opptreden av McCormack: video

bright-knockout-from-clark-and-terrible-performance-by-mccormack-video-jpg

Wembley Arena, London, Storbritannia. Sølvmedaljevinner i de olympiske leker-2020, lokal weltervektprospekt (opptil 66,7 kg) Pat McCormack (3-0, 2 KO) var fryktelig skuffet i kampen mot
Christiane Andino (16-6-2, 2 KO) fra Argentina.

Det var veldig vanskelig for prospektet å vise seg i all sin prakt, fordi motstanderen ikke gikk inn i ringen for å kjempe – fra start gong begynte han å spille rundt omkretsen av ringen, og i tilfelle fare skyndte han seg å klinte og bind motstanderens hender.

McCormack slapp motstanderen sin to ganger i åpningsrundene, men ikke etter reglene – med brytingsteknikker. I de siste sekundene av 2. tre-minutters periode ristet han motstanderen, festet ham i hjørnet, men rakk ikke å avslutte – det lød en gong.

Ved 3. runde var det eneste ønsket å aldri se Andino i ringen igjen. Dommeren hadde tilsynelatende de samme tankene. Han stoppet kampen og minnet med gester argentineren om at han skulle bokse, ikke klemme. Han var enig.

McCormack skuffet forresten også. En meningsløs innsats på ett nøyaktig slag og forsøk på å motarbeide en motstander som er fornøyd med det rolige tempoet og den lave tettheten i kampen. Favoritten skar ofte gjennom luften med knyttnevene, og underdogen begynte til og med å klø rundt og spille for kamera. Dommerscore: 60-54.

McCormack PTS 6.

Som en del av showet, den lokale eieren av WBC International-beltet i superlett (opptil 63,5 kg)
Sandy Ryan (4-1, 2 KO) slo den tidligere verdensmesteren i to divisjoner fra Argentina
Anahi Sanchez (21-5, 13 KO).

Ryan satte det utrolige tempoet og tettheten i kampen. Sanchez svarte godt fra distanse, men det var umulig å beholde motstanderen. I andre halvdel av kampen overlevde argentineren i økende grad i clinches eller gjemte seg bak en blokk nær tauene. Ho rakk gongen, men fløy inn sjanselaus: 100-90, 99-91 og 98-92.

Disse bildene… pic.twitter.com/7VKaGeOBpy

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 26. november 2022

Ryan UD 10.

Representanten for Storbritannia ved OL-prospektet i tungvekt i 2020 (opptil 90,7 kg) Chivon Clark (4-0, 4 KO) slo ut den argentinske portvakten
José Ulrich (17-6, 6 KO).

I åpningsrunden satte favoritten et solid tempo, slapp Ulrich med et stikk. Underdogen ble tvunget til å bytte til overlevelsesmodus, og gjemte seg i clinch.

I 2. treminutters periode slo Clark to ganger på rad med uppercuts, så at motstanderen ble sjokkert og fullførte ikke. Dommeren stoppet kampen – begge gjorde det bra.

Cheavon Clarke leverer på en stor måte. #WhyteFranklin er LIVE på https://t.co/FoiaUtUyQV pic.twitter.com/yCQXXEk3ka