Lys knockout fra Clark og forfærdelig præstation af McCormack: video

bright-knockout-from-clark-and-terrible-performance-by-mccormack-video-jpg

Wembley Arena, London, Storbritannien. Sølvmedaljevinder ved de olympiske lege-2020, lokal weltervægtsudsigter (op til 66,7 kg) Pat McCormack (3-0, 2 KO’er) var frygtelig skuffet i kampen mod
Christiane Andino (16-6-2, 2 KO’er) fra Argentina.

Det var meget svært for udsigten at vise sig i al sin herlighed, fordi modstanderen ikke kom ind i ringen for at kæmpe – fra startgongen begyndte han at spille rundt om ringen, og i tilfælde af fare skyndte han sig at clinch og binde modstanderens hænder.

McCormack tabte sin modstander to gange i de indledende runder, men ikke efter reglerne – med brydningsteknikker. I de sidste sekunder af den 2. tre-minutters periode rystede han sin modstander, satte ham i hjørnet, men havde ikke tid til at afslutte det – en gong lød.

Ved 3. runde var det eneste ønske aldrig at se Andino i ringen igen. Dommeren havde tilsyneladende de samme tanker. Han stoppede kampen og mindede med fagter argentineren om, at han skulle bokse, ikke kramme. Han var enig.

McCormack skuffede i øvrigt også. Et meningsløst væddemål på ét præcist slag og forsøg på at imødegå en modstander, der er tilfreds med kampens rolige tempo og lave tæthed. Favoritten skar ofte gennem luften med næverne, og underdog begyndte endda at klø rundt og spille for kameraet. Dommerscore: 60-54.

McCormack PTS 6.

Som en del af showet, den lokale ejer af WBC International bæltet i super letvægt (op til 63,5 kg)
Sandy Ryan (4-1, 2 KO’er) slog den tidligere verdensmester i to divisioner fra Argentina
Anahi Sanchez (21-5, 13 KO’er).

Ryan satte kampens utrolige tempo og tæthed. Sanchez svarede godt på afstand, men det var umuligt at beholde sin modstander. I anden halvdel af kampen overlevede argentineren i stigende grad i clinches eller gemte sig bag en blok nær rebene. Hun nåede gongen, men fløj ind uden en chance: 100-90, 99-91 og 98-92.

Disse billeder… pic.twitter.com/7VKaGeOBpy

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 26. november 2022

Ryan UD 10.

Repræsentanten for Storbritannien ved OL-sværvægtsudsigten i 2020 (op til 90,7 kg) Chivon Clark (4-0, 4 KO’er) slog den argentinske gatekeeper ud
José Ulrich (17-6, 6 KO’er).

I åbningsrunden satte favoritten et solidt tempo, droppede Ulrich med et stik. Den underdog blev tvunget til at skifte til overlevelsestilstand og gemte sig i clinchen.

I 2. tre-minutters periode slog Clark to gange i træk med uppercuts, så at modstanderen var chokeret og afsluttede ikke. Dommeren stoppede kampen – begge gjorde det godt.

Cheavon Clarke leverer i stor stil. #WhyteFranklin er LIVE videre https://t.co/FoiaUtUyQV pic.twitter.com/yCQXXEk3ka