Legendarisk trilogi: Estrada tok seieren fra Gonzalez og tok WBC-beltet – video

legendary-trilogy-estrada-snatched-victory-from-gonzalez-and-took-the-jpg

Gila River Arena, Glendale, Arizona, USA. I kveldens hovedkamp spilte kultjagere i den andre fluevekten (opptil 52,2 kg) nicaraguanske Roman Gonzalez (51-4, 41 KOs) og meksikanske Juan Francisco Estrada (44-3, 28 KOs) for den ledige WBC-verdenen mesterbelte. Dette var den tredje konfrontasjonen mellom disse legendariske mesterne – før kampen hadde begge én seier.

Kampen begynte i et rolig tempo og under kontroll av underdogen Estrada. Han stanget mye, ga ikke Gonzalez midt i ringen. Han fremtvang ikke hendelser, han så nøye. Litt mer aktiv Chocolatito brukte de andre tre minuttene, men effektiviteten holdt seg på omtrent samme nivå – Estrada beveget seg bra, holdt seg unna tauene, jobbet foran kurven. Fighterne støtet hodet. Det er bra at det ikke blir kutt.

Ting begynner å ta seg opp nå #EstradaChocolatito3 pic.twitter.com/NQqz708tqS

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 4. desember 2022

Begynte! Nydelig 3. tre-minutt. Gonzalez økte til slutt tempoet og tettheten i kampen. Men hvor godt Estrada er klar for kampen – utmerket arbeid som andre nummer, smarte kontringer. Det er mulig at stillingen er 4-0 i hans favør. Det er enkelt – han er mer aktiv enn favoritten. Det er ikke lett for Gonzalez å forberede serien sin, det er vanskelig å komme i nærheten. I hjørnet hans er veldig ulykkelige.

Det er mulig at Chocolatito rett og slett ikke er det samme som det var før. Han har tydelige problemer med balansen, avslutter ikke på beina. På grunn av dette må du noen ganger bokse med det andre tallet. Nicaraguaneren hadde en sterk 8. runde, men selv i den mistet han fordelen i de siste sekundene. Presset hans begynner å vise seg. Han tok initiativet.

Den 8. runden #EstradaChocolatito3 pic.twitter.com/7psSTHnkpg

Vi har en pause. Chocolatito skled og falt i hjørnet av ringen. Forgjeves nektet Estrada stikket. Det er mulig at han rett og slett ikke har beregnet styrken for hele duellen. Meksikaneren samlet seg og ga et elegant 12. tre-minutt. Jeg lurer på hva dommerne vil gjøre. Og plutselig uavgjort og kamp nummer 4?