Legendarisk trilogi: Estrada snuppede sejren fra Gonzalez og tog WBC-bæltet – video

legendary-trilogy-estrada-snatched-victory-from-gonzalez-and-took-the-jpg

Gila River Arena, Glendale, Arizona, USA. I aftenens hovedkamp spillede kultkæmpere i den anden fluevægt (op til 52,2 kg) nicaraguanske Roman Gonzalez (51-4, 41 KO’er) og mexicanske Juan Francisco Estrada (44-3, 28 KO’er) for den ledige WBC-verden mester bælte. Dette var den tredje konfrontation mellem disse legendariske mestre – før kampen havde begge én sejr.

Kampen begyndte i et roligt tempo og under kontrol af underdog Estrada. Han slog meget, gav ikke Gonzalez midten af ​​ringen. Han fremtvang ikke begivenheder, han så nøje. Lidt mere aktiv Chocolatito brugte de andre tre minutter, men effektiviteten forblev på nogenlunde samme niveau – Estrada bevægede sig godt, holdt sig væk fra rebene, arbejdede foran kurven. Kæmperne stødte deres hoveder. Det er godt, at der ikke er nedskæringer.

Tingene begynder at tage fart nu #EstradaChocolatito3 pic.twitter.com/NQqz708tqS

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 4. december 2022

Begyndte! Smuk 3. tre-minut. Gonzalez øgede endelig kampens tempo og tæthed. Men hvor er Estrada godt klar til kampen – fremragende arbejde som andet nummer, smarte modangreb. Det er muligt, at stillingen er 4-0 i hans favør. Det er enkelt – han er mere aktiv end favoritten. Det er ikke let for Gonzalez at forberede sin serie, det er svært at komme tæt på. I hans hjørne er meget ulykkelige.

Det er muligt, at Chocolatito simpelthen ikke er det samme, som det var før. Han har tydelige problemer med balancen, slutter ikke på fødderne. På grund af dette er du nogle gange nødt til at bokse med det andet nummer. Nicaraguaneren havde en stærk 8. runde, men selv i den mistede han sin fordel i de sidste sekunder. Hans pres begynder at vise sig. Han tog initiativet.

Den 8. runde #EstradaChocolatito3 pic.twitter.com/7psSTHnkpg

Vi har en pause. Chocolatito gled og faldt i hjørnet af ringen. Forgæves afviste Estrada stikket. Det er muligt, at han simpelthen ikke har beregnet styrken for hele duellen. Mexicaneren samlede sig og gav en chik 12. tre-minut. Jeg spekulerer på, hvad dommerne vil gøre. Og pludselig uafgjort og kamp nummer 4?