Dmitry Bivol beseiret Canelo Alvarez

Dmitry Bivol besegrade Canelo Alvarez

Russiske Dmitry Bivol vant karrierens største seier, og forsvarte sin WBA lett tungvektstittel mot en av vår tids beste boksere, Saul «Canelo» Alvarez.

Tittelkampen, som ledet boksingskvelden i Las Vegas, gikk hele distansen, etter resultatene av tolv runder hvorav dommerne ga seieren til russeren ved enstemmig avgjørelse med en score på 115-113 tre ganger.

Etter å ha gitt startrundene til den eminente motstanderen, grep Bivol i den femte tre-minutters perioden initiativet, og brukte aktivt stikk, bevegelser og gjentatte angrep. I tillegg, i andre halvdel av kampen, så den russiske bokseren mye friskere ut enn meksikaneren, som så sliten ut og ærlig talt reddet kreftene.

I niende og tiende runde klarte Canelo å utjevne kampen noe, men Bivol tok seg sammen og tok selvsikkert mesterskapsrundene og sikret seieren i duellen.

Dermed noterer 31 år gamle Dmitry Bivol sin tjuende profesjonelle seier i karrieren og fortsetter å gå ubeseiret, og 31 år gamle Canelo Alvarez, som tapte for ni år siden for Floyd Mayweather med flertall av dommerstemmer, bringer sin tap til to.