Dmitry Bivol besejrede Canelo Alvarez

Dmitry Bivol besegrade Canelo Alvarez

Russeren Dmitry Bivol vandt sin karrieres største sejr, idet han med succes forsvarede sin WBA letsværvægtstitel mod en af ​​vor tids bedste boksere, Saul “Canelo” Alvarez.

Titelkampen, der førte boksningsaftenen i Las Vegas, gik hele distancen efter resultaterne af tolv runder, hvoraf dommerne gav sejren til russeren ved enstemmig afgørelse med en score på 115-113 tre gange.

Efter at have givet startrunderne til den eminente modstander, greb Bivol i den femte tre-minutters periode initiativet og blev aktivt ved at bruge stikket, bevægelsen og gentagne angreb. Derudover så den russiske bokser i anden halvdel af kampen meget friskere ud end mexicaneren, der så træt ud og ærligt talt reddede sine kræfter.

I niende og tiende runde lykkedes det Canelo at udjævne kampen noget, men Bivol tog sig sammen og tog selvsikkert mesterskabsrunderne og sikrede sig sejren i duellen.

Således noterer 31-årige Dmitry Bivol sin tyvende professionelle sejr i karrieren og fortsætter med at gå ubesejret, og 31-årige Canelo Alvarez, der tabte for ni år siden til Floyd Mayweather med et flertal af dommernes stemmer, bringer sin nederlag til to.