Davis med Crawfords trener i hjørnet beseiret den erfarne meksikanske: video

davis-with-crawfords-coach-in-the-corner-defeated-the-seasoned-jpg

Prudential Center, Newark, New Jersey, USA. Sølvvinneren for de olympiske leker-2020 (Tokyo, Japan), den amerikanske lettvekten (opptil 61,2 kg) Kishon Davis (6-0, 5 KOs), som trenes av Terence Crawfords mentor Brian McIntyre, tok seg tydelig av den erfarne meksikansk
Omar Tienda (25-6, 18 KO).

I åpningsrunden prøvde underdogen å legge press på prospektet, han jobbet godt på kloss hold. Ved midten av tre-minuttersperioden satte Davis en passende distanse, scoret et par flertreffkombinasjoner, slapp motstanderen i siste sekund (dommeren telte ikke nedslaget).

I 2. runde kontrollerte Davis allerede kampens gang fullstendig: han sviktet motstanderen på føttene, kontret, snappet opp og slo flott i leveren. Tiendas forsøk på å innføre en maktkonfrontasjon ble slukket av favoritten i clinchen. Ytelsesnivå erfaren proff. Kanskje stikket manglet litt.

Tienda gjorde ingenting. Han var nervøs og kastet Davis med et brytetrekk i den 4. tre-minutters perioden – dommeren begrenset seg til en advarsel. I neste runde slapp Kishon motstanderen med et høyre kryss. Han reiste seg, men svarte ikke med slag mot slag – dommeren stoppet kampen.

VIRKSOMHETEN BOMMER@KeyshawnDavis8 | #StevensonConceicao pic.twitter.com/2gkcQGGIu2