Davis med Crawfords træner i hjørnet besejrede den garvede mexicaner: video

davis-with-crawfords-coach-in-the-corner-defeated-the-seasoned-jpg

Prudential Center, Newark, New Jersey, USA. Sølvvinderen ved De Olympiske Lege-2020 (Tokyo, Japan), den amerikanske letvægter (op til 61,2 kg) Kishon Davis (6-0, 5 KO’er), som trænes af Terence Crawfords mentor Brian McIntyre, beskæftigede sig tydeligt med den garvede mexicansk
Omar Tienda (25-6, 18 KO’er).

I åbningsrunden forsøgte underdog at lægge pres på udsigten, han arbejdede godt på tæt hold. I midten af ​​den tre-minutters periode satte Davis en bekvem afstand, scorede et par multi-hit-kombinationer, droppede sin modstander i sidste sekund (dommeren tælle ikke knockdown).

I 2. runde kontrollerede Davis allerede kampens forløb fuldstændig: han svigtede modstanderen på fødderne, kontrade, opsnappede og slog flot i leveren. Tiendas forsøg på at påtvinge en magtkonfrontation blev slukket af favoritten i clinchen. Præstationsniveau erfaren pro. Måske manglede stikket lidt.

Tienda gjorde ingenting. Han var nervøs og kastede Davis med et wrestling-træk i den 4. tre-minutters periode – dommeren begrænsede sig til en advarsel. I næste runde droppede Kishon sin modstander med et højre kryds. Han rejste sig, men svarede ikke med slag mod slag – dommeren stoppede kampen.

VIRKSOMHEDEN BOMMER@KeyshawnDavis8 | #StevensonConceicao pic.twitter.com/2gkcQGGIu2