Årets mismatch? Munguia scorer Coria – video

mismatch-of-the-year-munguia-scores-coria-video-jpg

Arena Astros, Guadalajara, Mexico. Den populære lokale eks-verdensmesteren i mellomvekt (opptil 72,6 kg) Jaime Munguia (41-0, 33 KO) slo den argentinske sørpoten Gonzalo Coria (21-6, 8 KO) i en mismatch blottet for enhver logikk.

Av en eller annen grunn hørtes hymnene til Mexico og Argentina … Vel, ok …

Munguia startet kampen sakte og bommet til og med et par venstrestrake. Coria handlet enkelt: han kastet ut serien og gikk umiddelbart inn (til og med løp) etter meksikanerens venstre hånd eller skyndte seg inn i clinchen og bandt hendene.

I 2. runde tok Munguia sikte, slapp motstanderen med et høyre kryss. Corea har endelig gått over til overlevelsesmodus, nesen hans er allerede brukket.

Jaime Munguía tar Coría for en knockdown i andre runde #MunguiaCoria pic.twitter.com/tN4wgue6Gv

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 20. november 2022

I den tredje tre-minutters perioden tok kampen slutt. Munguia klemte motstanderen i tauene, og slo smertefullt i leveren. Han tok kneet og gjorde det umiddelbart klart for dommeren at han hadde fått nok.

JAIME MUNGUÍA AVSLUTER DET I TREDJE RUNDE #MunguiaCoria pic.twitter.com/WQMleTuoIg