Årets mismatch? Munguia scorer Coria – video

mismatch-of-the-year-munguia-scores-coria-video-jpg

Arena Astros, Guadalajara, Mexico. Den populære lokale tidligere verdensmester i mellemvægt (op til 72,6 kg) Jaime Munguia (41-0, 33 KO’er) slog den argentinske sydpote Gonzalo Coria (21-6, 8 KO’er) i et mismatch blottet for enhver logik.

Af en eller anden grund lød hymnerne fra Mexico og Argentina … Nå, okay …

Munguia startede kampen langsomt og missede endda et par venstre straights. Coria handlede enkelt: han smed serien ud og gik straks ind (selv løb) efter mexicanerens venstre hånd eller skyndte sig ind i clinchen og bandt hans hænder.

I 2. runde tog Munguia sigte, droppede sin modstander med et højre kryds. Corea har endelig skiftet til overlevelsestilstand, hans næse er allerede brækket.

Jaime Munguía fanger Coría til en knockdown i 2. runde #MunguiaCoria pic.twitter.com/tN4wgue6Gv

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 20. november 2022

I den 3. tre-minutters periode sluttede kampen. Munguia klemte modstanderen i rebene, smerteligt slog i leveren. Han tog sit knæ og gjorde det straks klart for dommeren, at han havde fået nok.

JAIME MUNGUÍA SLUTTER DET I TREDJE RUNDE #MunguiaCoria pic.twitter.com/WQMleTuoIg