UFC Fight Night 203 resultater: Ankalaev besejrede Santos

UFC Fight Night 203 resultater: Ankalaev beseiret Santos

UFC Fight Night 203 fandt sted i Las Vegas, i hvis hovedbegivenhed den russiske letsværvægter Magomed Ankalaev afgav et seriøst bud på et titelskud ved at besejre den tidligere UFC-titeludfordrer Thiago Santos.

Kampen mellem de bedste lette sværvægtere gik hele distancen, efter fem runder, hvoraf dommerne gav sejren til russeren to gange ved enstemmig afgørelse med en score på 48-47 og 49-46.

Ankalaev, der forlængede sejrsrækken i UFC til otte kampe, fungerede som det første nummer i det meste af kampen og lavede kun én fejl på 25 minutter, missede et venstresidespark i slutningen af ​​anden runde og blev slået ned. .

Brasilianeren formåede dog ikke at bygge videre på sin succes indtil signalet om pause, og i tredje runde tog Ankalaev igen kampens gang, hvoraf det meste var i stativet, under hans fulde kontrol. Russeren havde den eneste nedtagning nær slutningen af ​​fjerde runde, og forsøgte at gentage den i de sidste fem minutter, men Santos demonstrerede et godt forsvar og forblev på fødderne og lod sig ikke flytte.

I et interview efter kampen udtalte Magomed Ankalaev, at han gerne ville se sin næste modstander vinderen af ​​titelkampen mellem Glover Teixeira og Jiri Prochazka, som mødes den 11. juni ved UFC 275 i Singapore.

I begivenhedens næstvigtigste begivenhed led den tidligere udfordrer til UFC bantamvægtsmesterskabet, Marlon Moraes, sit fjerde tidlige nederlag i træk og tabte til Song Yadong i første runde på teknisk knockout.

Blandt andre resultater af begivenheden bemærker vi den succesrige debut i organisationen af ​​den russiske letsværvægter Azamat Murzakanov, som i begyndelsen af ​​tredje runde slog kameruneren Tafon Nchakvi ud med et springknæ.

Khalil Runtry, Drew Dober, Damon Jackson, Miranda Maverick, Cody Brundage og Guido Cannetti noterede også tidlige sejre.

Alle resultater fra UFC Fight Night 203-turneringen.