“Gult skæg” Nova slog Lopez i en cool mahach: video

yellow-beard-nova-beat-lopez-in-a-cool-mahach-video-jpg

Turning Stone Resort & Casino, Verona, NY, USA. I den klareste supermachache i grænsen af ​​den anden fjervægt (op til 59 kg), mødtes en indfødt fra Puerto Rico Abraham Nova (22-1, 15 KOs) med en gennemsnitlig mand fra USA Adam Lopez (16-4-1, 6 KOs), som næsten altid underholder fans hårde kampe.

Rekognosceringen med jabs sluttede hurtigt. Vi har mahach i åbningsrunden. Fighterne forsøgte skiftevis at arbejde som det første nummer og fra modstanderen. Lopez handlede på sprøjt, brød ind på midten/nærområdet. Nova er mere komfortabel boksning langvejs fra.

Handel tidligt og ofte pic.twitter.com/TVN9RUJBcj

— Top Rank Boxing (@trboxing) 15. januar 2023

Amerikaneren gjorde et godt stykke arbejde med kroppen, reducerede afstanden, fandt solidt angrebsvinklerne. I 2. runde scorede han gode træf på Noves krop. Han forsøgte at imødegå, men smurte meget. Fed kamp.

Lopez brød ind i infighten i den 3. tre-minutters periode. Han bedragede den fejende Puerto Rican på fødderne, skubbede ham væk med sin skulder, belønnede ham med en række slag mod kroppen. En smuk episode. Indtil videre ser han bedre ud. Men modstanderen har fordelen i magten.

Nova havde en god 4. runde. Han har solid håndhastighed, lynkombinationer. I de næste tre minutter lavede kæmperne en udveksling. For Lopez endte det med et fald. Indtil slutningen af ​​runden cyklede han ærligt talt.

NOVA BORER LOPEZ pic.twitter.com/mAiFS1krwO

Amerikaneren startede 5. runde aggressivt, men missede en kort højre hook. Nova fyldte Lopez op med et brydningstræk, og dommeren talte knockdown nummer 2 ud.

Puertoricaneren slap forgæves sin modstander. Lopez arbejdede med et aggressivt første nummer i 8. runde: han pålagde en indbyrdes kamp, ​​kastede mange slag. Nova er tydeligvis ikke klar til dette. Han kniber, svarer næsten ikke. Der er intriger!

Det ser ud til, at Lopez ikke kan holde det tempo, han foreslog. I den 9. tre-minutters periode fangede Nova sin modstander hårdt på tilgangen to gange, men forsøgte ikke at afslutte (puertoricaneren mangler alvorligt “dræberinstinktet”).

.@AbrahamNova22 bare frost ham et øjeblik pic.twitter.com/dl5LNkauqh

Noget uvirkeligt i slutrunden! I 3 minutter udvekslede jagerne slag uden stop. Det lykkedes endda at blive beskidte (et lavt slag fra Nova og et hovedstød fra Lopez). De sidste sekunder for Puerto Rican. Han vil selvfølgelig vinde. Og kampen var bare fantastisk.