«Yellow beard» Nova slo Lopez i en kul mahach: video

yellow-beard-nova-beat-lopez-in-a-cool-mahach-video-jpg

Turning Stone Resort & Casino, Verona, NY, USA. I den lyseste supermachache i grensen til den andre fjærvekten (opptil 59 kg), møtte en innfødt fra Puerto Rico Abraham Nova (22-1, 15 KOs) en gjennomsnittlig mann fra USA Adam Lopez (16-4-1, 6 KOs), som nesten alltid underholder fansen tøffe kamper.

Rekognoseringen med stikk tok raskt slutt. Vi har mahach i åpningsrunden. Fighterne forsøkte vekselvis å jobbe som første nummer og fra motstanderen. Lopez handlet på sprut, brøt inn på midten/nært hold. Nova er mer komfortabel boksing langveisfra.

Handel tidlig og ofte pic.twitter.com/TVN9RUJBcj

— Topprangering boksing (@trboxing) 15. januar 2023

Amerikaneren gjorde en god jobb med kroppen, reduserte avstanden, fant solid angrepsvinklene. I 2. runde fikk han gode treff på Noves kropp. Han prøvde å motarbeide, men smurte mye. Kul kamp.

Lopez brøt inn i infighten i den tredje tre-minutters perioden. Han lurte den feiende Puerto Rican på føttene, dyttet ham vekk med skulderen, belønnet ham med en rekke slag mot kroppen. En vakker episode. Så langt ser han bedre ut. Men motstanderen har fordelen i makten.

Nova hadde en god 4. runde. Han har solid håndhastighet, lynkombinasjoner. I løpet av de neste tre minuttene gjorde jagerflyene en utveksling. For Lopez endte det med et fall. Helt til slutten av runden syklet han ærlig talt.

NOVA DRILLER LOPEZ pic.twitter.com/mAiFS1krwO

Amerikaneren startet 5. runde aggressivt, men bommet på en kort høyrekrok. Nova fylte opp Lopez med et brytetrekk, og dommeren telte ut knockdown nummer 2.

Puertoricaneren slapp motstanderen forgjeves. Lopez jobbet med et aggressivt første nummer i åttende runde: han påla en kamp, ​​kastet mange slag. Nova er tydeligvis ikke klar for dette. Han kliner til, svarer nesten ikke. Det er intriger!

Det ser ut til at Lopez ikke klarer å holde opp tempoet han foreslo. I den 9. tre-minutters perioden tok Nova motstanderen hardt i angrep to ganger, men forsøkte ikke å fullføre (puertoricaneren mangler sterkt «killer-instinktet»).

.@AbrahamNova22 bare frost ham et sekund pic.twitter.com/dl5LNkauqh

Noe uvirkelig i siste runde! I 3 minutter utvekslet jagerflyene slag uten stans. De klarte til og med å bli skitne (et lavt slag fra Nova og en heading fra Lopez). De siste sekundene for Puerto Rican. Han vinner selvfølgelig. Og kampen var bare fantastisk.