Et nyt navn i weltervægtsafdelingen! Se knockout-videoen

a-new-name-in-the-welterweight-division-check-out-the-png

Toyota Arena, Ontario, Californien, USA. Amerikansk top i weltervægt (op til 66,7 kg)
Trevon Marshall (8-0, 7 KO’er) øgede hurtigt modstandsniveauet. Han lavede en vild kamp og slog landsmanden Justin Delouch ud (19-6, 10 KO’er).

Underdog er smuk. Da han indså, at modstanderen havde meget lidt erfaring, kastede han straks aggressivt efter ham, hvilket fremkaldte en flot kamp. Udsigten missede meget, men i 2. runde fandt han svaghed i Deloach – han gjorde et godt stykke arbejde på kroppen.

I den 3. tre-minutters periode kastede Marshall en multi-hit-kombination, og Delouch forsøgte uden held at opsnappe – han fejlede et slag, lagde sig flad på lærredet. Den underdog kom på benene, men kunne ikke fortsætte kampen – dommeren stoppede kampen.

Skønhed!

WOW! HVAD ET KNÆK!

Ubesejret Travon Marshall scorer den tordnende tredje runde KO over Deloach Dock

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 5. marts 2023

Marshall TKO 3.

I superletvægt (op til 63,5 kg) led venstrehåndsspilleren fra Georgia Enrico Gogokhia (13-1-2, 8 KO’er) sit debutnederlag i profiring. Tabte til den liberiske indfødte Samuel Thea (19-4-1, 8 KO’er).

Gogokhia var på gulvet i åbningsrunden. En kontroversiel episode, men dommeren registrerede et knockdown.

Kunne Samuel Teahs knockdown i første runde være forskellen på vores otte-runde prelims-åbner?

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 4. marts 2023

Tea brugte den første halvdel af kampen som en kontrapuncher, og skubbede derefter lidt. Dommerne gav ham en velfortjent sejr: 78-73, 78-73 og 79-72.