Bellator 277 resultater: Pitbull genvinder titlen, Nemkov beholder mesterskabsbælte

Bellator 277 resultat: Pitbull återtar titeln, Nemkov behåller mästerskapsbältet

Den tidligere dobbelte Bellator-mester Patricio “Pitbull” Freire genvandt fjervægtsmesterskabet ved at besejre amerikanske A.J. McKee i en øjeblikkelig omkamp.

Kampen, som blev hovedbegivenheden i Bellator 277-turneringen, gik hele distancen, efter fem runder, hvoraf dommerne gav brasilianeren sejren ved enstemmig afgørelse med en score på 48-47 og 49-46.

Pitbull så bedre ud i de indledende runder, og i den tredje fem-minutters periode så han ud til at være tæt på en tidlig sejr, men formåede ikke at kvæle sin modstander med en guillotine, efter at han rystede ham i stativet.

McKee, der havde taget føringen i mesterskabsrunderne, var overbevist om, at han havde gjort nok for at holde sit bælte, og skjulte ikke sin overraskelse, da Freire blev erklæret som vinder.

I den næsthøjeste begivenhed i turneringen beholdt den regerende Bellator letsværvægtsmester Vadim Nemkov sin titel, da hans Grand Prix-finalekamp med Corey Anderson blev stoppet i slutningen af ​​tredje runde og erklæret en no-contest.

Årsagen til at stoppe kampen var et alvorligt snit i øjenbrynet, som russeren modtog i båsene som følge af et utilsigtet sammenstød af hoveder. Forinden tabte Anderson første runde på stående plads, men fra anden femminutters periode skiftede han taktik og dominerede Nemkov på grund af sin fordel i kampen.

Vinderen af ​​Bellator Light Heavyweight Grand Prix og vinderen af ​​$1 million vil blive fundet i en gentagelse.

Blandt andre resultater af begivenheden bemærker vi den succesrige præstation af Dovletjan Yagshimuradov, der repræsenterer Turkmenistan, som afsluttede den tidligere Bellator-mester Rafael Carvalho med teknisk knockout i anden runde.

Alle resultater fra Bellator 277-turneringen.