Bellator 277 resultater: Pitbull gjenvinner tittelen, Nemkov beholder mesterskapsbeltet

Bellator 277 resultat: Pitbull återtar titeln, Nemkov behåller mästerskapsbältet

Den tidligere doble Bellator-mesteren Patricio «Pitbull» Freire gjenvant fjærvektmesterskapet ved å beseire amerikanske A.J. McKee i en umiddelbar omkamp.

Kampen, som ble hovedbegivenheten i Bellator 277-turneringen, gikk hele distansen, etter fem runder hvorav dommerne ga seieren til brasilianeren ved enstemmig avgjørelse med en score på 48-47 og 49-46.

Pitbull så bedre ut i åpningsrundene, og i den tredje fem-minutters perioden så han ut til å være nær en tidlig seier, men klarte ikke å kvele motstanderen med en giljotin etter at han ristet ham i stativet.

McKee, som hadde tatt ledelsen i mesterskapsrundene, var sikker på at han hadde gjort nok for å beholde beltet, og la ikke skjul på overraskelsen da Freire ble kåret til vinneren.

I den nest høyeste begivenheten i turneringen beholdt regjerende Bellator lett tungvektsmester Vadim Nemkov tittelen sin da hans Grand Prix-finalekamp med Corey Anderson ble stoppet på slutten av tredje runde og erklært ingen konkurranse.

Årsaken til å stoppe kampen var et alvorlig kutt i øyenbrynet, som russeren fikk i bodene som følge av et tilfeldig sammenstøt av hodene. Før det tapte Anderson første runde i stående posisjon, men fra den andre fem-minutters perioden endret han taktikk og dominerte Nemkov på grunn av hans overtak i kampen.

Vinneren av Bellator Light Heavyweight Grand Prix og vinneren på $1 million vil bli avgjort i en reprise.

Blant andre resultater av arrangementet, merker vi den vellykkede prestasjonen til Dovletjan Yagshimuradov som representerte Turkmenistan, som avsluttet den tidligere Bellator-mesteren Rafael Carvalho med teknisk knockout i andre runde.

Alle resultater fra Bellator 277-turneringen.