Volkov vs Rozenstruik – när ska man se UFC Fight Night 207

Volkov vs Rozenstruik – när ska man se UFC Fight Night 207

UFC Fight Night 207-turneringen, i vilken den ryske tungviktaren Alexander Volkov kommer att försöka återvända sin karriär till ett framgångsrikt spår i konfrontationen med punchern från Surinam Jairzinho Rozenstruik, kommer att vara en av de få amerikanska evenemangen i organisationen som startar vid den mest lämpliga tidpunkten för den inhemska publiken.

Livesändningen från Las Vegas börjar den 4 juni klockan 20:00 Moskva-tid, och den första kampen på huvudkortet är planerad till 23:00 Moskva-tid. Alexander Volkov och Jairzinho Rozenstruik kommer preliminärt att gå in i oktagonen en timme efter midnatt.

https://www.youtube.com/watch?v=L2aQQQ2cVXo

Förutom Volkov kommer ryska fighters Movsar Evloev och Rinat Fakhretdinov att delta i nästa UFC-evenemang. Evloev i turneringens näst viktigaste duell möter amerikanen Dan Ige, och Fakhretdinov, som kommer att göra debut i organisationen, möter greken Andreas Mikhailidis.

Också en infödd Kazakstan, Zhalgas Zhumagulov, en representant för Uzbekistan, Zarrukh Adashev, och en ukrainare, Askar Mozharov, kommer också att delta i showen.

Livesändningen av UFC Fight Night 207-turneringen kommer att finnas tillgänglig på Match TV, Match! Fighter”, i den digitala applikationen ”Match!”, samt på den digitala plattformen UFC Fight Pass.

Början av sändningen på TV-kanalen “Match! Fighter” – klockan 19:55 Moskva-tid och “Match TV” kommer att ansluta till sändningen klockan 23:00 Moskva-tid.

.

Rating