UFC-presidenten ger Volkanovski klartecken för titelkampen i lättvikt

UFC-presidenten ger Volkanovski klartecken för titelkampen i lättvikt

UFC:s president Dana White kommenterade uttalandet från Alexander Volkanovski, som lovade att i händelse av ett framgångsrikt slutförande av trilogin med Max Holloway, skulle han utmana Charles Oliveira, som är den främsta utmanaren till den lediga UFC lättviktstiteln.

“Wolkanovski är en av de killar som förtjänar allas respekt”, citerade Sportskeeda White. “Han kommer att slåss mot Holloway – han vill göra det och lämna allt bakom sig. Om han lyckas kan den här killen göra vad han vill. Om han vill gå upp till lättvikt och utmana någon, så ger jag honom klartecken för vad han vill.”

Kom ihåg att fjäderviktstitelkampen mellan Alex Volkanovski och Max Holloway kommer att vara den näst viktigaste händelsen i UFC 276-turneringen, som kommer att hållas den 2 juli i Las Vegas.

Samtidigt är det inte ett faktum att Volkanovski, om det lyckas, kommer att slåss om titeln med Oliveira, eftersom brasilianaren kan tilldelas en kamp med Islam Makhachev, som redan har fascinerat fansen med ett budskap om goda nyheter.

Rykten om organisationen av titelkampen mellan Oliveira och Makhachev spreds också av några utländska källor dagen innan, och sa att kampen var under utveckling och planerad till oktober.

.

Rating