Sergey Pavlovich slo ut Shamil Abdurakhimov

Sergey Pavlovich slog ut Shamil Abdurakhimov

Den russiske tungvekteren Sergey Pavlovich returnerte med suksess til åttekanten etter mer enn to års pause, og scoret en tidlig seier over sin landsmann Shamil Abdurahimov på UFC Fight Night 204 i London.

Avslutningen kom allerede på slutten av det fjerde minuttet av første runde, da Pavlovich, som hadde initiativet, slo Abdurahimov ned med en høyre uppercut, og deretter avsluttet, og tvang dommer Daniel Movahedi til å stoppe kampen klokken 4:03.

Samtidig var Abdurahimov, som led det tredje tidlige tapet på rad, misfornøyd med stoppet, da dommerens handlinger var for tidlige.

Når det gjelder Sergei Pavlovich, utvidet han seiersrekke i UFC til tre kamper, og hevder å være minst i topp 15 i divisjonen, gitt det faktum at Abdurahimov var rangert som tiende i organisasjonens tungvektsrangering.