Sergey Pavlovich slog Shamil Abdurakhimov ud

Sergey Pavlovich slog ut Shamil Abdurakhimov

Den russiske sværvægter Sergey Pavlovich vendte med succes tilbage til ottekanten efter mere end to års pause og scorede en tidlig sejr over sin landsmand Shamil Abdurahimov ved UFC Fight Night 204 i London.

Afslutningen kom allerede i slutningen af ​​det fjerde minut af første runde, da Pavlovich, der havde initiativet, væltede Abdurahimov ned med en højre uppercut, og derefter afsluttede, og tvang dommer Daniel Movahedi til at stoppe kampen klokken 4:03.

Samtidig var Abdurahimov, der led det tredje tidlige nederlag i træk, utilfreds med stoppet, da han betragtede dommerens handlinger som for tidlige.

Hvad angår Sergei Pavlovich, forlængede han sin sejrsrække i UFC til tre kampe og hævder at være mindst i top 15 i divisionen, givet det faktum, at Abdurahimov var nummer tiende i organisationens sværvægterrangering.