Magomed Ismailov henvendte seg til Alexander Shlemenko etter kampen

Magomed Ismailov turned to Alexander Shlemenko after the fight

Den populære russiske jagerflyen Magomed Ismailov, som beseiret sin landsmann Alexander Shlemenko i RCC 13-turneringen i Jekaterinburg forrige helg, vendte seg til motstanderen, som tapte kampen ved enstemmig avgjørelse.

«Slik ser en kamp mellom to vinnere ut!», skrev Bald Predator på det sosiale nettverket, og la ut en video av kampens beste øyeblikk. «Fem runder med kompromissløs felling! Sasha, min respekt for deg, du er et skikkelig beist, Storm!

I følge dommerprotokollen vant Ismailov alle rundene, og i den siste fem-minutters perioden ble Shlemenko trukket fra et poeng for systematisk tap av en cap og et slag etter stoppsignalet, noe som førte til sluttresultatet 50-44 tre ganger.

Shlemenko nektet etter kampen å klemme motstanderen sin, kunngjorde tradisjonelt at han var uenig i dommerens avgjørelse, og gjorde det også klart at han regnet med en omkamp.