Magomed Ismailov henvendte sig til Alexander Shlemenko efter kampen

Magomed Ismailov turned to Alexander Shlemenko after the fight

Den populære russiske fighter Magomed Ismailov, der besejrede sin landsmand Alexander Shlemenko ved RCC 13-turneringen i Jekaterinburg sidste weekend, vendte sig mod sin modstander, som tabte kampen ved enstemmig beslutning.

“Sådan ser en kamp mellem to vindere ud!”, skrev The Bald Predator på det sociale netværk, og postede en video af kampens bedste øjeblikke. “Fem runder kompromisløs fældning! Sasha, min respekt for dig, du er et rigtigt dyr, Storm!

Ifølge dommerens protokol vandt Ismailov alle runderne, og i den sidste fem-minutters periode fik Shlemenko fratrukket et point for det systematiske tab af en kasket og et slag efter stopsignalet, hvilket førte til slutresultatet 50-44 tre gange.

Shlemenko nægtede efter kampen at kramme sin modstander, meddelte traditionelt sin uenighed med dommerens beslutning og gjorde det også klart, at han regnede med en omkamp.