I Tyskland, ikke uten apsis: resultater

in-germany-not-without-an-apse-results-jpg

Unihalle Wuppertal, Wuppertal, Tyskland. Som en del av showet forsvarte den tyske innfødte Aro Matevosyan (16-0, 9 KO) tittelen IBF interkontinental mester i lett mellomvekt (opptil 69,9 kg) i en konfrontasjon med den meksikanske portvakten Johnny Navarrete (35-18-2, 15) KO).

Gjesten brukte hele kampen med et aggressivt førstenummer. Kampen viste seg å være den mest konkurransedyktige. Men ikke for lokale dommere. De ga Matevosyan alt de kunne: to ganger 118-110 og 116-112.

Matevosyan UD 12.

Kveldens hovedbegivenhet var ærlig talt skuffende. Tyske Vincenzo Gualtieri (20-0-1, 7 KO) forsvarte nøyaktig samme tittel, men i mellomvekten (opptil 72,6 kg) i en uoverskuelig duell med italieneren
Vincenzo Bevilacquoi (31-4-1, 15 KO).

Det er artig at dommerne ga nøyaktig samme poengsum (to ganger 118-110 og 116-112) til fordel for favoritten. Nei, vi antyder ingenting.

Gualtieri UD 12.

Det var ingen apset! Lokal mellomvekt (opptil 72,6 kg) Marten Arsumanyan (12-2-2, 6 KO) mistet tittelen europamester ifølge EBU til sin landsmann
Bjørn Schicke (20-1-1, 10 KO).

Det var en hevn. I 2020 vant Arsumanyan ved å nekte å fortsette kampen.

I samme kamp stolte Chiquet på det aggressive arbeidet til det første nummeret og ildkraften. Han registrerte selvsikkert startrundene i eiendelen sin.

Mesteren våknet i den tredje tre-minutters perioden – han innså at han trengte seriearbeid. Noe fungerte, men i 5. runde slo Shike ned motstanderen. Han strevde seg på beina og strakk seg til og med etter gongen.

Arsumanyan hadde ikke tenkt å kapitulere, han brukte den 6. tre-minutters perioden. Han fortsatte å storme etter hvert tapt slag, men på grunn av bevegelser og kombinasjonsarbeid tok han definitivt andre halvdel av kampen.

Dommerkort: tre ganger 115-112 til fordel for underdog.

Shike UD 12. Kommer trilogien?

Universum Gym, Hamburg, Tyskland. Som en del av gjennomsnittsvekten (opptil 72,6 kg) varmet den lokale eks-utfordreren Vincent Feigenbutz (35-3, 31 KOs) opp på den argentinske sørpoten
Diego Ramirez (24-9-1, 6 KO).

I 4. runde slapp favoritten gjesten med et slag i kroppen. Dette avsluttet kampen.