I Tyskland, ikke uden en apsis: resultater

in-germany-not-without-an-apse-results-jpg

Unihalle Wuppertal, Wuppertal, Tyskland. Som en del af showet forsvarede den tyske indfødte Aro Matevosyan (16-0, 9 KO’er) titlen som IBF interkontinental mester i let mellemvægt (op til 69,9 kg) i en konfrontation med den mexicanske gatekeeper Johnny Navarrete (35-18-2, 15) KO).

Gæsten tilbragte hele kampen med et aggressivt første nummer. Kampen viste sig at være den mest konkurrencedygtige. Men ikke for lokale dommere. De gav Matevosyan alt, hvad de kunne: to gange 118-110 og 116-112.

Matevosyan UD 12.

Aftenens hovedbegivenhed var ærlig talt skuffende. Tyske Vincenzo Gualtieri (20-0-1, 7 KO’er) forsvarede nøjagtig den samme titel, men i mellemvægten (op til 72,6 kg) i en uoverskuelig duel med italieneren
Vincenzo Bevilacquoi (31-4-1, 15 KO’er).

Det er sjovt, at dommerne gav nøjagtig den samme score (to gange 118-110 og 116-112) til fordel for favoritten. Nej, vi antyder ikke noget.

Gualtieri UD 12.

Der var ingen apset! Lokal mellemvægt (op til 72,6 kg) Marten Arsumanyan (12-2-2, 6 KO’er) mistede titlen som europamester ifølge EBU til sin landsmand
Bjørn Schicke (20-1-1, 10 KO’er).

Det var en hævn. I 2020 vandt Arsumanyan ved at nægte at fortsætte kampen.

I samme kamp stolede Chiquet på det aggressive arbejde med det første nummer og ildkraft. Han registrerede selvsikkert startrunderne i sit aktiv.

Mesteren vågnede i den 3. tre-minutters periode – han indså, at han havde brug for seriearbejde. Noget virkede, men i 5. runde væltede Shike sin modstander. Han kæmpede sig på benene og rakte endda ud efter Gongen.

Arsumanyan havde ikke tænkt sig at kapitulere, han brugte berømt den 6. tre-minutters periode. Han fortsatte med at storme efter hvert misset slag, men på grund af bevægelser og kombinationsarbejde tog han bestemt anden halvdel af kampen.

Dommerkort: tre gange 115-112 til fordel for underdog.

Shike UD 12. Trilogi på vej?

Universum Gym, Hamborg, Tyskland. Som en del af gennemsnitsvægten (op til 72,6 kg) varmede den lokale eks-udfordrer Vincent Feigenbutz (35-3, 31 KOs) op på den argentinske sydpote
Diego Ramirez (24-9-1, 6 KO’er).

I 4. runde droppede favoritten gæsten med et slag i kroppen. Dette afsluttede kampen.