Glover Teixeira ser etter omkamp med Jiri Prochazka

Glover Teixeira letar efter revansch med Jiri Prochazka

Etter å ha tapt før planen mot Jiri Prochazka på UFC 275 i Singapore, mener den tidligere UFC-tittelholderen i lett tungvekt Glover Teixeira at han har all grunn til å kreve en umiddelbar omkamp med den nye divisjonsmesteren.

«Hevne?», skrev brasilianeren på sosiale nettverk, og noterte motstanderen og ledelsen i organisasjonen.

I følge dommerprotokollen, etter fire runder, vant Teixeira kampen på kortene til to dommere med en score på 39-37 og 38-37, mens deres tredje kollega la uavgjort 38-38. Tatt i betraktning at den brasilianske fighteren klart tok den siste fem-minutters perioden til han falt for en bakre naken choke 28 sekunder før siste siren, er det trygt å si at denne feilen kostet ham seieren i kampen.

d0bfd180d0bed185d0b0d0b7d0bad0b0_d182d0b5d0b9d188d0b5d0b9d180d0b0_d0bfd180d0bed182d0bed0bad0bed0bb

Samtidig kåret Jiri Prochazka etter kampen sin neste motstander Jan Blachowicz, fra hvem Glover Teixeira tok tittelen foran skjema i oktober i fjor.

Også vinneren av duellen mellom Magomed Ankalaev og Anthony Smith, som UFC-president Dana White kalte en utfordrer, vil kreve tittelkampen med tsjekkeren.