Graakjær Arena, Holstebro, Danmark. Som en del av showet opptrådte to boksere fra Ukraina.

Jacob Bank (8-0, 4 KO) merket ikke motstand
Taras Golovashchenko (6-9, 3 KO). Ukraineren kapitulerte etter 3 runder.

Bank RTD 3.

Men i cruiservektgrensen (opptil 90,7 kg), dansken
Ditlev Rossing (15-1, 10 KO) tapte sensasjonelt etter teknisk knockout til en innfødt fra Ukraina som spiller for Tsjekkia
Victor Trush (8-2, 8 KO), som i 2016 spilte i WSB semiprofesjonell liga for ukrainske høvdinger.

Interessant nok ledet Rossing alle tre dommerne på kortene da kampen ble stoppet.

Trush TKO 4.

ATC Hall, Osaka, Japan. Lokal populær eks-verdensmester Tomoki Kameda (40-3, 22 KOs) i fjærvektsgrensen (opptil 57,2 kg) passerte meksikaneren uten problemer
Luis Heraldo Castillo (30-5, 20 KOs).

Gum TKO 5.

Calape kultursenter, Calapé, Filippinene. I eliminatoren IBF to ubeseirede lokale prospekter av den første fluevekten (opptil 49 kg) møtte – Reggie Suganob (13-0, 4 KO) og Mark Weislles (17-1-1, 10 KO). Null i grafen over nederlag klarte å redde Suganobu.

Kampflyene tilbød en taktisk trefning. En heftig venstrehendt Weissles prøvde å fange motstanderen på tilløpet med en venstre hook, og Suganob shuttlet vakkert, jabbet og eksploderte med gode kombinasjoner.

I 4. runde utvekslet jagerne lave slag, hvoretter Suganob slapp motstanderen med en toer. Weissles reiste seg, prøvde å øke tettheten av slaget – han kuttet luften med hendene. I den 6. tre-minutters perioden kolliderte jagerflyene med hodet – Weislles var uheldig – et kutt nær høyre øye.

I 8. runde foreslo legen at dommeren skulle stoppe kampen – blodet flommet over øynene til Weissles. På tidspunktet for pausen var Suganob i ledelsen – 78-73, 77-74 og 80-71.