is-the-hype-justified-azim-fails-to-knock-out-reyes-jpg

Wembley ArenaLondon, Storbritannia. I hovedbegivenheten til showet er en av de mest diskuterte prospektene i verden den britiske superlette (opptil 63,5 kg)
Adam Azim (8-0, 6 KO) klarte ikke å slå ut nicaraguaneren
Santos Reyes (12-1, 3 KO).

Gjesten gjemte seg bak en høyblokk og knuste sakte favoritten. Han beveget seg vakkert, forvirret motstanderen med angrepsvinkler, skremte med lynraske angrep – hovedsakelig lanserte jabs og høyresidehooks som gikk forbi blokken.

Azim dro motstanderen på seg og kontret. I 2. runde, etter at høyre sidebein til Reyes ga etter, og han falt. Ikke uten problemer reiste han seg og fortsatte kampen.

I den tredje tre-minutters perioden begynte prospektet å laste Reyes’ kropp. Han kjente noen savnede slag – han likte dem ikke. Underdog prøvde å tenke noe som svar. Jeg prøvde å kontre, men klarte ikke å holde tritt med Azims raske hender.

I 4. runde demonstrerte briten en mesterklasse i timing. Og venstre krysskrok er bare mellomrom. Reyes var passiv da han var for opptatt i defensiven. I 5. runde slo han uventet med en ren venstre krok. Ikke farlig.

Etter ekvator tok gjesten igjen slag mot kroppen, hvoretter han bestemte seg for at det var bedre å se etter lykken i angrepet. Gjespte en uppercut. Det var også mange av dem fremført av Azim.

I 7. runde gjorde prospektet litt arbeid på kamera – vakkert beskyttet av kroppen. Men så gjorde han en alvorlig feil: han løftet haken høyt nær tauet og bommet på venstre krok. Det ser ut til å holde.

Azim ville virkelig vinne foran skjema, la han til i den avgjørende treminuttersperioden. Reyes plukket opp slag, vaklet flere ganger, men nektet å falle.

Dommernes poengsum er forventet – tre ganger 100-89.

Azim UD 10.

Som en del av showet, mester i England i henhold til versjonen av BBC i mellomvekt (opptil 72,6 kg)
Tyler Denny (16-2-3, 0 KO) påførte et debutnederlag
Brad Pauls (16-1, 9 KO).

Mesteren underdog tilbød favoritten en tett kamp på nært hold og omarbeidet den ganske enkelt. Dommernes poengsum: 97-93, 97-93 og 98-93 i favør av mesteren. For å være ærlig, kunne Denny godt ha gitt alle rundene.

Danny UD 10.

I supermellomvektgrensen (opptil 76,2 kg), den lokale middelbonden
Zach Celli (13-1-1, 6 KO) opprørte den en gang ansett lovende amerikaneren Anthony Sims Jr. (23-2, 20 KO).

Favoritten forberedte angrep i lang tid, noe underdogen stadig brukte – han jobbet i forkant av kurven med feiende sidelinjer (eller overhånd), falt med hodet først, stanget godt og klinte mye. Selv om kampen var uoverskuelig på grunn av Chelli, er det taktisk sett en veldig solid seier.

Dommernes poengsum: 98-92, 98-92 og 99-92 til fordel for briten.