«Dominikanske Mike Tyson» påførte Green: video et debutnederlag

el-dominicano-mike-tyson-le-infligio-una-derrota-debut-a-jpg

Turning Stone Resort & Casino, Verona, NY, USA. I den nest viktigste begivenheten i showet møtte ubeseirede tungvektere (over 90,7 kg): sen utskifting
George Arias (18-0, 7 KOs) fra Den dominikanske republikk beseiret eks-cruiser (opptil 90,7 kg) Alante Green (10-1-1, 7 KOs) fra USA.

Arias lignet tidligere sterkt på en tidlig Mike Tyson i ringen. Det viste seg at alt avhenger av motstanderen. I denne kampen tok Green midten av ringen, og gjesten beveget seg vakkert, dyktig forsvart med kroppen, danset, satte seg lavt og avfyrte en lang venstre krok / overhånd. Skjedde ofte. I dag er han Muhammad Ali.

Arias var veldig ukomfortabel og uforutsigbar for Green. Det er synd at han ikke har en god plysj – ellers kunne han allerede konkurrert med eliten. Amerikaneren prøvde å opptre mer aggressivt – han plukket opp motkroker. Arias tilbød seg å kjempe i infighting – det er veldig glatt og veldig nøyaktig.

Arias & Green går på det på tauene #SHOBOX pic.twitter.com/N5wz91Z3RT

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 11. juni 2022

Green prøvde å bokse i venstrehåndsstillingen. Mye bedre i det meste av omgangen, havnet han låst i et hjørne og bommet på en smertelig nøyaktig venstrekontrakrok i ansiktet. Det er mulig at dommerne har en mer konkurransedyktig kamp, ​​siden til og med Showtime-ekspertene var uenige i vurderingene.

To ubeseirede tungvektere lar dem fly #SHOBOX pic.twitter.com/tii50qHfES

I mellomtiden begynte Arias å investere i slag – 5. runde er akkurat bak ham. Innen den 6. tre-minutters perioden mistet Green fart – hendene hans skar gjennom luften som i sakte film. Men han festet Arias aktivt til tauene, var mer aktiv, selv om han til tider savnet counterhooks og uppercuts.

I 8. runde var det allerede mange flere Mike Tysons fra dominikaneren Mike Tyson. Han kjørte motstanderen rundt omkretsen av ringen. Det er artig at amerikaneren samtidig så mer effektiv ut. I dag så begge mer effektive ut som det andre tallet.

Dommernes dom: 79-74 Arias, 77-75 Green og 77-75 Arias.

Arias SD 8.

Telecasten av showet ble åpnet av en kamp i lettvekt (opptil 61,2 kg) mellom ubeseirede veier
Tyler Tomlin (13-1, 9 KOs) fra USA og
Chenn Tonson (11-0, 8 KO) fra Canada.

I løpet av kampen viste det seg at begge var veldig gode: raske, med godt fotarbeid. Men slaget er tilsynelatende litt hardere for Tomlin. Likevel, allerede i startrunden dukket det opp spor etter tapte sprut i ansiktet hans.

Konkurransekampen var kun i de innledende rundene. Amerikaneren lente seg for hardt på venstre krok, var lesbar, derfor ble Tonson raskt vant til det. I 3. runde tok Tomlin skikkelig opp slag og blødde fra nesen. I løpet av de neste tre minuttene dukket det opp et ubehagelig kutt i ansiktet hans, og han blødde også fra munnen.

I 5. runde presset gjesten på – kampen ble til ensidig juling. Dommeren henvendte seg til legen, og han rådet til å stoppe kampen.

Chann Thonson beseirer Tyler Tomlin med TKO i kveldens #SHOBOX åpningskamp

Tonson TKO 5. Kul kamp!

I lett tungvekt (opptil 79,4 kg) slo amerikanske Charles Foster (21-0, 11 KO) sin landsmann
Bo Gibbs Jr. (23-3, 9 KO).

Kampen var helt ensidig. Og Gibbs ble mer og mer for hver runde. I 4. runde slo Foster effektivt munnbeskytteren ut av motstanderens munn, hvorpå han fortsatte å slå motstanderen.

Dommeren stoppet opp for å sette munnbeskytteren tilbake på plass, og så viste det seg at bena til Gibbs forrædersk begynte å danse – kampen måtte stoppes.