“Dominikaneren Mike Tyson” påførte Green: video et debutnederlag

el-dominicano-mike-tyson-le-infligio-una-derrota-debut-a-jpg

Turning Stone Resort & Casino, Verona, NY, USA. I showets næstvigtigste begivenhed mødtes ubesejrede sværvægtere (over 90,7 kg): sen udskiftning
George Arias (18-0, 7 KO’er) fra Den Dominikanske Republik besejrede eks-cruiser (op til 90,7 kg) Alante Green (10-1-1, 7 KO’er) fra USA.

Arias lignede tidligere stærkt en tidlig Mike Tyson i ringen. Det viste sig, at alt afhænger af modstanderen. I denne kamp tog Green midten af ​​ringen, og gæsten bevægede sig smukt, dygtigt forsvaret med sin krop, dansede, satte sig lavt og affyrede en lang venstre hook/overhånd. skete ofte. I dag er han Muhammad Ali.

Arias var meget ubehagelig og uforudsigelig for Green. Det er ærgerligt, at han ikke har et godt plys – ellers kunne han allerede konkurrere med eliten. Amerikaneren forsøgte at optræde mere aggressivt – han tog modkroge. Arias tilbød at kæmpe i infight – det er meget glat og meget præcist.

Arias & Green går på det på tovene #SHOBOX pic.twitter.com/N5wz91Z3RT

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 11. juni 2022

Green forsøgte at bokse i venstrehåndsstillingen. Meget bedre i det meste af runden, endte han låst i et hjørne og missede en smertefuldt præcis venstre kontrahook til ansigtet. Det er muligt, at dommerne har en mere konkurrencedygtig kamp, ​​da selv Showtime-eksperterne var uenige i vurderingerne.

To ubesejrede sværvægtere lader dem flyve #SHOBOX pic.twitter.com/tii50qHfES

I mellemtiden begyndte Arias at investere i slag – 5. runde er lige bag ham. Ved den 6. tre-minutters periode tabte Green fart – hans hænder skar gennem luften som i slowmotion. Men han spændte aktivt Arias til rebene, var mere aktiv, selvom han til tider savnede kontrakroge og uppercuts.

I 8. runde var der allerede mange flere Mike Tysons fra dominikaneren Mike Tyson. Han kørte modstanderen rundt i ringens omkreds. Det er sjovt, at amerikaneren samtidig så mere effektiv ud. I dag så begge mere effektive ud som det andet nummer.

Dommernes dom: 79-74 Arias, 77-75 Green og 77-75 Arias.

Arias SD 8.

Udsendelsen af ​​showet blev åbnet af en kamp i letvægt (op til 61,2 kg) mellem ubesejrede veje
Tyler Tomlin (13-1, 9 KO’er) fra USA og
Chenn Tonson (11-0, 8 KO’er) fra Canada.

I løbet af kampen viste det sig, at begge var meget gode: hurtige, med godt fodarbejde. Men slaget er tilsyneladende lidt sværere for Tomlin. Ikke desto mindre dukkede der allerede i startrunden spor af ubesvarede stænk op i hans ansigt.

Konkurrencekampen var kun i de indledende runder. Amerikaneren lænede sig for hårdt til venstre krog, var læsbar, hvorfor Tonson hurtigt vænnede sig til det. I 3. runde tog Tomlin anstændigt slag op, blødende fra næsen. I løbet af de næste tre minutter kom der et ubehageligt snit i hans ansigt, og han blødte også fra munden.

I 5. runde pressede gæsten på – kampen blev til ensidig tæsk. Dommeren henvendte sig til lægen, og han rådede til at stoppe kampen.

Chann Thonson besejrer Tyler Tomlin med TKO i aftenens #SHOBOX åbningskamp

Tonson TKO 5. Fed kamp!

I let sværvægt (op til 79,4 kg) slog amerikanske Charles Foster (21-0, 11 KO’er) sin landsmand
Bo Gibbs Jr. (23-3, 9 KO’er).

Kampen var fuldstændig ensidig. Og Gibbs fik mere og mere for hver runde. I 4. runde slog Foster effektivt mundbeskytteren ud af sin modstanders mund, hvorefter han fortsatte med at slå modstanderen.

Dommeren holdt en pause for at sætte mundbeskytteren tilbage på plads, og så viste det sig, at Gibbs’ ben forræderisk begyndte at danse – kampen måtte stoppes.