Namngiven Alexander Volkovs troliga rivaler

Namngiven Alexander Volkovs troliga rivaler

Alexander Volkovs manager, Ivan Bannikov, talade om vilken av UFC-tungviktarna som kan tävla med hans avdelning i nästa kamp.

“Jag kommer att börja kommunicera med UFC-matchmakerna med frasen “ge oss Derrick Lewis”, sa Bannikov i en intervju med kanalen “Ushatayka”. “Om Lewis inte ges kommer vi att se vem de erbjuder och när. Det är trots allt ofta inte motståndaren som bestämmer, utan tiden, spelplatsen. Om de ger oss en bekväm sådan, men i Vegas, eller en obekväm sådan, men i Abu Dhabi, då kommer det att bli en annan fråga, vad kommer vi att gå med på. I alla fall, så fort jag får ett namn, kommer jag att prata först med Sasha, och sedan ska jag ge ett svar till UFC.

Managern noterade att de skulle vara intresserade av en revansch med Black Beast endast om amerikanen vinner över Sergei Pavlovich.

“Självklart kommer Lewis bara att vara relevant i händelse av en seger över Pavlovich, som vi alla kommer att heja på. Kampen med Pavlovich är endast möjlig för titeln. Sergei tränar med oss, han och Sasha är långvariga sparringspartners, de har känt varandra länge “

Dessutom kan Volkovs motståndare bestämmas i en av konfrontationerna mellan divisionens toppkämpar.

“Helst, naturligtvis, för att slåss mot vinnaren av Miocic-Jones-kampen, men det finns också Gan-Tuivasa. Hämnd med Gan – varför inte? Ta tillbaka din höga mark. Lewis revansch – varför inte? En revansch även med vår underbara brottare Blades – varför inte? Det enda är att det inte är så högt som vi skulle vilja. Vi kommer definitivt att vilja ha en motståndare från de tre bästa.”

Kom ihåg att dagen innan, Alexander Volkov återvände sin karriär till ett framgångsrikt spår, i huvudevenemanget i UFC Fight Night 207-turneringen på mindre än en halv omgång, och avslutade med en teknisk knockout av Jairzinho Rozenstruik.

.

Rating