Jiri Prochaska kaldte præstationen mod Glover Teixeira for forfærdelig

Jiri Prochaska kaldte præstationen mod Glover Teixeira for forfærdelig

Efter at have vundet UFC-titlen fra Glover Teixeira, er den nye UFC letsværvægtsmester Jiri Prochazka ikke tilfreds med, hvordan han kæmpede mod brasilianeren.

“Ja, jeg er tilfreds med resultatet, men fra mit synspunkt var det en frygtelig kamp, ​​en modbydelig præstation,” citerer den tjekkiske MMAmania-kæmper. “Ærligt talt. Du har selv set alt. I nogle øjeblikke overlevede jeg bare. Og min plan for kampen, jeg forstår ikke, hvor han selv tog hen … Jeg var nødt til at dominere denne kamp, ​​være en jæger, ikke overleve ”

“Det vil jeg vise dig i den næste kamp. Jeg gider ikke slås sådan igen. Det er tungt, blodigt og meget uattraktivt. Måske er det tiltalende for dig, fordi det var spændende, men som fighter foretrækker jeg at kæmpe mere rent.”

”Jeg har i hvert fald noget at arbejde på, og det er min motivation – jeg skal finpudse mine kompetencer på alle områder af mit liv. Som sagt vil jeg vise rene kampe, men selv i rene kampe skal man være forberedt på krig. Det er to helt forskellige ting, men man skal være forberedt på begge dele.«

Husk på, at titelkampen, som førte UFC 275-turneringen i Singapore, sluttede 28 sekunder før den sidste sirene, efter at udfordreren udførte en nøgen choke bagfra og tvang mesteren til at overgive sig.

.

Rating