Jermall Charlo: Jag kommer att slåss mot Crawford

jermall-charlo-jag-kommer-att-slass-mot-crawford-jpg

WBC mellanviktsvärldsmästare (upp till 72,6 kg) Jermall Charlo (32-0, 22 KO) vill slåss med en landsman som presterar två lägre kategorier (på 66,7 kg) och äger WBO-titelvikten i weltervikt Terence Crawford (38-0) , 29 KOs).

Det sa han i en intervju
Showtime Boxningärligt svara på frågan med vem han skulle gå in i ringen, om han hade möjlighet att välja någon motståndare.

Terence Crawford, jag kommer att slåss mot honom. I will fight you Terence”, sa Jermall direkt till sin potentiella (?) motståndare. “Jag kommer att vara tillbaka på 69,9 kg för att slåss mot honom.”

Observera att Charlo inte har presterat på 69,9 kg sedan december 2016, då han slog ut Julian Williams i den 5:e ronden.

“Innan jag hänger upp handskarna vill jag gå till historien som en av de största fighters som någonsin burit dem. Det spelar ingen roll om jag har förluster eller inte, tillade boxaren, som hittills inte har blivit slagen.

Minns att Jermall under den kommande helgen skulle försvara titeln i en kamp med den polska mellanbonden Maciej Sulecki, men han var skadad, och nu kommer missmatchen att äga rum senare.

Samtidigt vill Charlo också ha vinnaren av Alvarez-Golovkin-trilogin.

Rating