Dana White har udtalt sig om kampen mellem Francis Ngannou og Tyson Fury.

Dana White har udtalt sig om kampen mellem Francis Ngannou og Tyson Fury

UFC’s topchef Dana White hævder, at han ikke så kampen mellem Tyson Fury og Francis Ngannou, men giver kredit til den tidligere UFC-sværvægtsmester, som for en uge siden næsten stod bag den største overraskelse i professionel boksnings historie.

“Det faktum, at han gik ti runder med Tyson Fury, er virkelig sindssygt,” sagde organisationens leder i Donald Trump Jr.s podcast. “Han gik ti runder med Tyson Fury, Conor gik ni eller ti med Floyd, Anthony Pettis slog for nylig Roy Jones – jeg ved godt, at Jones er 60 år gammel eller sådan noget, men jeg forstår ikke, hvad der foregår. Det er lidt skørt. Jeg så ikke kampen, men det faktum, at Francis gik ti runder mod Fury, er utroligt i sig selv.”

White svarede også på et spørgsmål om, hvorvidt han tror, at “The Predators” afgang og succes uden for UFC har skadet verdens stærkeste liga.

“Jeg er egentlig ligeglad. Hør her, alle kommer videre på et tidspunkt. Alle skal gøre, hvad der er rigtigt for dem og tjene penge til deres familier, så de bør gøre, hvad de kan for at gøre det.”

Den 28. oktober debuterede Francis Ngannou som professionel bokser, og han gik ikke bare hele vejen mod Tyson Fury, men gav ham også kamp til stregen og slog ham ned i tredje runde. Resultatet var, at dommerne gav sejren til den regerende verdensmester i sværvægt ved delt afgørelse, og offentligheden i Riyadh modtog dommen med utilfredshed, da de mente, at den var kontroversiel.

Rating