Fundora blev fuld med Ocampo, men forsvarede den “halve titel”: video

fundora-got-drunk-with-ocampo-but-defended-the-half-title-jpg

Dignity Health Sports Park, Carson, Californien, USA. I showets hovedbegivenhed blev den “midlertidige” WBC letmellemvægtsmester (op til 69,9 kg) amerikaneren Sebastian Fundora (20-0-1, 13 KO’er) våd med den mexicanske eks-udfordrer Carlos Ocampo (34-2, 22 KO’er).

Fundora kom effektivt ind i ringen – ja, hvordan støtter man ikke dette?

.@SebastianFundo1 går til ringen for at hente sin families anden sejr i natten #FundoraOcampo starter NU på @Showtime. @GabrielaFundor3 pic.twitter.com/AAhJjU1KZv

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 9. oktober 2022

Nogen har allerede sat pris på:

Fundora er lige gået ud til Metallica garanteret W

— Vergil Ortiz Jr. (@VergilOrtiz) 9. oktober 2022

Venstrehåndsspilleren Fundora kom ikke umiddelbart i kamp: stødte, stolede på overlegenhed i antropometri. Det viste sig godt, men eksacerbationer er ikke nok. Fans venter ikke på dette.

Ocampo forsøgte at imødegå favorittens venstre lige. Det viste sig sjældent, da “mesteren” stadig bokser på grund af jabben. Udfordreren skød i 3. runde, bragte flere venstre hooks til målet.

Handelsslag i runde 3 #FundoraOcampo pic.twitter.com/bYq09vHfgC

I 4. runde “tiggede” Ocampo alligevel Fundora om en kamp i infighting. Det ser ud til, at endnu en kamp er begyndt. Mændene gav den grusomste mahach ud. Mexicaneren kontrade godt, forsøgte at arbejde i kombination, men fysisk var det meget svært for ham at konkurrere med den store fyr. Foretrukne tilføjede mærkede uppercuts.

I de sidste sekunder af den 6. tre-minutters periode var Ocampo alvorligt rystet, men kom sig ved pausen. Mexicaneren formåede at fremstå som en konkurrencepræget duel på grund af arbejdshastighed. Men Fundora boksede mere effektivt. Han havde også en solid fordel i ildkraft.

Skuffet dommer Jack Rees – begyndte at true Ocampo-holdet med, at han ville stoppe kampen, fordi han ikke kunne lide ansøgerens “kropssprog”.

.@SebastianFundo1 varmer op #FundoraOcampo pic.twitter.com/KqrhQxHIWP

Ris bobler. Han fortæller embedsmændene, at Ocampo-holdet skal idømmes bøder – de spildte vand med vilje, hvilket forsinkede kampens fortsættelse.

I mellemtiden besluttede Fundora at afslutte kampen præcis på samme måde, som han startede: kontrol over tempo og distance, et hårdt stød, konstante forskydninger. De sidste 10 sekunder af kampen endte med en mini-machache.

Jeg spekulerer på, hvordan dommerne vil overveje kampen, for Ocampo omarbejdede Fundora på mange tre minutter. Officiel dom: 117-111, 118-110 og 119-109 til fordel for favoritten.