Fundora ble full med Ocampo, men forsvarte den «halve tittelen»: video

fundora-got-drunk-with-ocampo-but-defended-the-half-title-jpg

Dignity Health Sports Park, Carson, California, USA. I hovedbegivenheten i showet ble den «midlertidige» WBC lett mellomvekt-mester (opptil 69,9 kg) amerikaneren Sebastian Fundora (20-0-1, 13 KOs) våt med den meksikanske eks-utfordreren Carlos Ocampo (34-2, 22 KO).

Fundora kom effektivt inn i ringen – vel, hvordan ikke støtte dette?

.@SebastianFundo1 drar til ringen for å hente familiens andre seier for natten #FundoraOcampo starter NÅ på @Showtime. @GabrielaFundor3 pic.twitter.com/AAhJjU1KZv

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 9. oktober 2022

Noen har allerede satt pris på:

Fundora gikk nettopp ut til Metallica garantert W

— Vergil Ortiz Jr. (@VergilOrtiz) 9. oktober 2022

Venstrehendte Fundora kom ikke umiddelbart i kamp: støtt, stolte på overlegenhet i antropometri. Det ble bra, men forverringer er ikke nok. Fansen venter ikke på dette.

Ocampo forsøkte å motarbeide favorittens venstre straight. Det viste seg sjelden, siden «mesteren» fortsatt bokser på grunn av jabben. Utfordreren skjøt i 3. runde, brakte flere venstre kroker til målet.

Trading blåser i runde 3 #FundoraOcampo pic.twitter.com/bYq09vHfgC

I 4. runde «tigget» Ocampo likevel Fundora om en kamp i infighting. Det ser ut som en ny kamp har begynt. Mennene ga ut den grusomste mahachen. Meksikaneren kontret godt, prøvde å jobbe i kombinasjon, men fysisk var det veldig vanskelig for ham å konkurrere med den store karen. Favoritt lagt til merkede oppercuts.

I de siste sekundene av den 6. tre-minutters perioden ble Ocampo alvorlig rystet, men kom seg ved pause. Meksikaneren klarte å gjøre inntrykk av en konkurransedyktig duell på grunn av arbeidshastighet. Men Fundora bokset mer effektivt. Han hadde også en solid fordel i ildkraft.

Skuffet dommer Jack Rees – begynte å true Ocampo-teamet med at han ville stoppe kampen, fordi han ikke likte «kroppsspråket» til søkeren.

.@SebastianFundo1 varmer opp #FundoraOcampo pic.twitter.com/KqrhQxHIWP

Ris bobler. Han sier til tjenestemennene at Ocampo-teamet bør bøtelegges – de sølte vann med vilje, noe som forsinket fortsettelsen av kampen.

I mellomtiden bestemte Fundora seg for å avslutte kampen akkurat på samme måte som han startet: kontroll over tempo og distanse, et hardt stikk, konstante forskyvninger. De siste 10 sekundene av kampen endte med en mini-machache.

Jeg lurer på hvordan dommerne vil vurdere kampen, for Ocampo omarbeidet Fundora på mange tre minutter. Offisiell dom: 117-111, 118-110 og 119-109 til fordel for favoritten.