Figueroa slog Magsayo i slaget om tidligere mestre: video

figueroa-beat-magsayo-in-the-battle-of-ex-champions-video-png

Toyota Arena, Ontario, Californien, USA. I aftenens hovedkamp blev den ledige “foreløbige” WBC fjervægtstitel (op til 57,2 kg) spillet ud: i kampen om de tidligere mestre snuppede amerikanske Brandon Figueroa (24-1-1, 18 KO’er) en svær kamp. sejr fra filippinske Mark Magsio (24 -2, 16 KO).

Begge var tydeligvis på vagt over for hinandens ildkraft. Derfor begyndte kampen pænt og langsomt. Figueroa forsøgte at forvirre Magsayo ved at bokse i en sydpotestilling. Uventet er der mange jabs, filippineren træner aktivt på fødderne og strikker ofte hænderne på en amerikaner.

I 2. runde fandt de første udvekslinger sted. Figueroa er mere aktiv, men Magsaio har et godt øjeblik – han kontra, greb initiativet, tvang favoritten til at trække sig tilbage og forsvare sig ved tovene.

Hovedbegivenheden starter varmt og tungt @markmagsayo_MMM forbinder på en stor højre i toppen af ​​runden #FigueroaMagsayo pic.twitter.com/H6C8H10r7f

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 5. marts 2023

Tredje tre minutter for filippineren. Han bevæger sig fantastisk, forvirret Figueroa med en ujævn rytme. Men vil han have nok funktionalitet til hele distancen, givet modstanderens hårde pres og problemer ved indvejningen?

.@BrandonLeeFig returnerer tjene med en pæn dobbelt tilbage for at lukke den 3#FigueroaMagsayo tager varme op pic.twitter.com/VXLmD5zazV

Indtil videre virker Magsayos plan for kampen. De er heldige, at dommeren endnu ikke har straffet for at gribe hænder. I 7. runde begyndte Figueroa gradvist at gribe initiativet. Og i den 8. tre-minutters periode straffede dommeren endelig filippineren. Og her er hans svar på denne beslutning fra den tredje i ringen:

Wow sikke en combo! @markmagsayo_MMM viser elektrificerende hastighed i runde #FigueroaMagsayo pic.twitter.com/LJaDKDkC1D

Varmen er væk! Mahach i 9. runde. Figueroa greb initiativet og tvang Magsayo til at overleve i den 10. tre-minutters periode. Filippineren har allerede været på lærredet flere gange, men indtil videre har der ikke været nogen ren knockdown.

Og nu er Magsayo i problemer. Endnu en straf i 11. runde. Filippineren gav næverne frit spil i den afgørende runde, men han havde længe ikke kræfter til at vende kampen. Planen for kampen er god, men sejren er til favoritten.

Dommernes score: 117-109, 117-109 og 118-108. Overdrevet, for at være ærlig. Kampen var meget mere konkurrencedygtig.