Barrios fik Santiago til at stoppe: video

barrios-made-santiago-stop-video-jpg

Alamodome, San Antonio, USA. I showets co-main event konkurrerede den tidligere verdensmester amerikaner Mario Barrios (27-2, 18 KOs) og Puerto Rican Giovani Santiago (14-3-1, 10 KOs) om den ledige WBC Continental Americas weltervægtstitel (op til 66,7 kg). Barrios vandt.

Det viser sig, at han forlod Virgil Hunter for Bob Santos. Wow!

Favorit Barrios tog midten af ​​ringen, begyndte at skubbe modstanderen. Han havde en stor fordel i antropometri – han kontrollerede slagets distance, tempo og tæthed. Santiago svarede kun få sekunder før gongongen – kombinationen gik gennem kroppen.

Barrios kombinerede meget solidt. I 3. runde satte han modstanderen fast i ringens hjørne, men han clinchede i takt. Santiago forsøgte at snappe, men tog kun et par episoder.

Al handling igennem @Boxer_Barrios og Jovanie Santiago går i gang tidligt i Alamodome #BarriosSantiago | #VargasFoster pic.twitter.com/gRyh6FLcVz

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 12. februar 2023

Kampen blev lidt rodet i 4. runde. Underdog brød igennem til den tætte distance, og favoritten strikkede ham straks. Dommeren irettesatte begge for en sikkerheds skyld. Og han har ret. Flere fejl i den 5. tre-minutters periode, inklusive lave slag.

Barrios holdt kraftfuldt 6. runde, rystede modstanderen flere gange, forstyrrede solidt kroppen. Puertoricaneren i hjørnet blev advaret om, at hvis han ikke kunne ordne noget, ville de stoppe kampen. Det er rigtigt, da kampen bliver ensidig. Intet ændrede sig i den 7. tre-minutters periode, men Puerto Rican blev ikke fjernet fra kampen.

På pletten @Boxer_Barrios slår Jovanie Santiago med en ond ret i 7’eren #BarriosSantiago | #VargasFoster pic.twitter.com/SmXuAshRp2

I 8. runde tog Santiago endelig knæet. Han fortsatte kampen, men skiftede til sidst til overlevelsestilstand, missede meget, snitsår og hæmatomer prydede hans ansigt. Dommeren trådte til og stoppede kampen.