Barrios fikk Santiago til å stoppe: video

barrios-made-santiago-stop-video-jpg

Alamodome, San Antonio, USA. I showets co-main event, konkurrerte den tidligere verdensmesteren amerikanske Mario Barrios (27-2, 18 KOs) og Puerto Rican Giovani Santiago (14-3-1, 10 KOs) om den ledige WBC Continental Americas weltervekttittelen (opp) til 66,7 kg). Barrios vant.

Det viser seg at han forlot Virgil Hunter for Bob Santos. Wow!

Favoritten Barrios tok midten av ringen, begynte å presse motstanderen. Han hadde en stor fordel i antropometri – han kontrollerte avstanden, tempoet og tettheten i slaget. Santiago svarte bare noen sekunder før gong – kombinasjonen gikk gjennom kroppen.

Barrios kombinerte veldig solid. I 3. runde festet han motstanderen i ringens hjørne, men han klinte til på tid. Santiago prøvde å knipse, men tok bare noen få episoder.

All handling gjennom @Boxer_Barrios og Jovanie Santiago tar det tidlig i Alamodome #BarriosSantiago | #VargasFoster pic.twitter.com/gRyh6FLcVz

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 12. februar 2023

Kampen ble litt rotete i 4. runde. Underdogen slo gjennom til nærdistansen, og favoritten strikket ham umiddelbart. Dommeren refset begge for sikkerhets skyld. Og han har rett. Flere feil i den 5. tre-minutters perioden, inkludert lave slag.

Barrios holdt kraftig 6. runde, ristet motstanderen flere ganger, forstyrret kroppen solid. Puertoricaneren i hjørnet ble advart om at hvis han ikke kunne fikse noe, ville de stoppe kampen. Det stemmer, ettersom kampen blir ensidig. Ingenting endret seg i den 7. tre-minutters perioden, men Puerto Rican ble ikke fjernet fra kampen.

På prikken @Boxer_Barrios spiker Jovanie Santiago med en ond rett på 7 #BarriosSantiago | #VargasFoster pic.twitter.com/SmXuAshRp2

I 8. runde tok Santiago til slutt kneet. Han fortsatte kampen, men byttet til slutt til overlevelsesmodus, bommet mye, kutt og hematomer prydet ansiktet hans. Dommeren gikk inn og stoppet kampen.