Alexander Volkov: “Jeg beviste at jeg er en av de beste spissene i UFC”

Alexander Volkov:

Etter å ha fullført den farlige surinamiske puncheren Jairzinho Rozenstruik i første runde, oppsummerte den russiske tungvekteren Alexander Volkov kampen og delte sine umiddelbare og langsiktige planer.

“Jeg er glad for å være tilbake på sporet,” sa Drago på en pressekonferanse etter UFC Fight Night 207. “Jeg var i stand til å gjøre alt jeg satte meg for. Jeg gjorde ingen feil og alt gikk perfekt. Jeg hadde sett de tidligere kampene hans og burde ikke ha latt ham gå foran med slag – jobben min var å stå og sparke tilbake. Som et resultat måtte han trekke seg tilbake, og jeg gjorde jobben min på nettet. Jeg hadde en plan B for å ta kampen ned og vise hvor god jeg var på bakken, men plan A fungerte og jeg beviste at jeg er en av de beste spissene i UFC.

I følge Volkov planlegger han i fremtiden å tilbringe mer tid i USA for å lette karriereutviklingen.

“Nå skal jeg tilbake til Russland, til familien min, men jeg planlegger å få dem visum og bli med dem til USA, fordi det er flere muligheter til å slåss, og det er ingen vanskeligheter med flyturen. La oss se hvordan ting blir. Nå skal jeg hvile litt og ta meg av visum til familien min og teamet.»

Russeren mener at en lys seier over en av toppdivisjonene gjør at han kan kvalifisere seg til kamp med en motstander som er foran ham på rangeringen.

«Jeg er klar til å kjempe mot alle som UFC stiller opp mot meg. Situasjonen i divisjonen er ikke lett – mesteren er i ferd med å komme seg, og det planlegges store kamper til høsten med deltagelse av toppkjempere. For å få en tittel må jeg selvsagt slå noen høyere enn meg i rangeringen. Jeg fikk en rask seier over en motstander som samme Gun gikk distansen med og jeg mener jeg fortjener å kjempe mot en fighter som er over meg i divisjonen. Jeg er klar til å gripe enhver mulighet – bare gi meg en kamp.”

Husk at tungvektskampen, som ledet arrangementet i Las Vegas, endte rundt 2:12 av første runde med seier til russeren på teknisk knockout.

.

Rating