VIDEO. Kryklya fikk en stor bonus for en lys seier i ONE 161-turneringen

VIDEO.  The Ukrainian giant put out the light for the Brazilian in a minute and reached the final

På ONE 161-showet i Singapore slo Roman ut brasilianske Guto Inocente

Grand Prix-finalistene bestemt ETT mesterskap tungvekts kickboksing, og det vil være en trilogi mellom to av opprykkets fremste offensive kjempere.

Torsdag 29. september, ukrainsk Roman Kryklya og iransk Iraj Azizpur vant sine semifinalekamper på ONE 161. Og nå vil de fortsette sin mangeårige rivalisering i oppgjøret om det prestisjetunge Grand Prix-turneringens sølvbelte.

Regjerende ONE verdensmester i lett tungvekt i kickboksing Roman Kryklya har vist at han også er farlig i tungvekt. Ukraineren dominerte den brasilianske legenden fullstendig Guto Inocente. 2m-ukraineren leverte en fantastisk mesterklasse i Grand Prix-semifinalen, og fullførte Inocente på bare 52 sekunder, hans raskeste seier i proffkarrieren.

Den 30 år gamle Kryklya slo den 36 år gamle motstanderen med et knusende slag i kjeven med høyre hånd, og han falt øyeblikkelig ned på plattformen. Brasilianeren kom seg så vidt på bena etter tellingen på åtte, men beina var tydelig vaklende. Kryklja innså dette, returnerte umiddelbart til kampen og landet et rent spark mot hodet, noe som fikk dommeren til å gå inn og tildele seieren med TKO.

Denne suksessen brakte den ukrainske giganten en bonus på 50 tusen dollar og en plass i Grand Prix-finalen i turneringen. Og også en sjanse til å ordne opp igjen med Azizpur, som han har uavgjort 1:1 med så langt.

VIDEO. Den ukrainske giganten slukket lyset for brasilianeren på et minutt og kom til finalen