Categories: MMA

Vi har en ny absolutt! Baumgardner slo Mekhaled – video

Madison Square Garden Theatre, New York, USA. I kveldens co-main event slo amerikanske Alicia Baumgardner (14-1, 7 KOs)
Elham Mekhaled (15-2, 3 KO) fra Frankrike og ble den absolutte mesteren i den andre fjærvekten (opptil 59 kg). Før kampen hadde Alicia tre titler, og en til (WBA) var eierløs.

Mekhaled overrasket ved å gå inn i ringen – sjekk ut denne elegante røde aftenkjolen.

Nå er det en inngang…

Elhem Mekhaled pic.twitter.com/uLIH2lR0S7

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 5. februar 2023

Mekhaled startet kampen bra. Effektiv pressing, et godt stikk, flere rettstreger passerte. Baumgardner ser etter muligheter til å motarbeide. Hun ga opp initiativet og er for passiv.

Favoritten startet de andre tre minuttene flott. Hun holdt motstanderen på avstand, feilet, doblet, markerte seg med en lys kombinasjon, slo godt i kroppen. Presset gjorde at Mekhaled kunne komme nærmere Baumgardner – hun svarte med en like kul kombinasjon. Hun har bedre forsvar og en solid blokkering.

hjalp ikke! Amerikaneren sjokkerte franskmannen i starten av 3. runde med en høyrekrok og slapp henne. Hun reiste seg ikke uten problemer, men besøkte igjen gulvet, overlevde til gong. Dommeren er nær ved å stoppe kampen.

@alyciambaum dropper Mekhaled to ganger!#BaumgardnerMekhaled | @DAZNBoxing pic.twitter.com/jST7GtSwfj

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) 5. februar 2023

Baumgardner rykket godt ut i forrige runde. Hun tok en pause, ga den 4. tre-minutters perioden til motstanderen, men returnerte initiativet i den neste. I hjørnet av amerikaneren står eks-verdensmester Tony Harrison, som snart får en vanskelig bortekamp.

I 7. runde var avdelingen hans nær en tidlig seier. Hun kontret med en venstre krok, gikk til motangrep, festet motstanderen i tauene og slo henne. Dommeren kunne ha stoppet kampen, men Mekhaled klinte til i tide.

@DAZNBoxing#BaumgardnerMekhaled pic.twitter.com/TCel11ItqM

Franskmannen hadde en litt bedre 8. runde. Men hun må ta risiko og starte utveksling med en motstander hvis skudd er mye hardere og kanskje mer nøyaktige. Wow! Mekhaled tok selvsikkert den 9. tre-minutters runden. Hun skrudde opp tettheten i kampen, og Baumgardner kan ikke konkurrere med henne i dette. Vi har intriger!

Damene ga et lyst snitt i siste runde. Favoritten tok dette tre minutter på grunn av slagkraften hennes. Kul kamp! La oss se hvor mange runder dommerne vil gi til den franske kvinnen. Kanskje minst tre tok hun jern.

99-89, 99-89 og 98-90 til fordel for favoritten. Litt overdrevet. Men på dagens show er det normen.