UFC Fight Night 200 resultater: Strickland beseiret Hermansson, Rakhmonov slo ut Harris

UFC Fight Night 200 resultat: Strickland besegrade Hermansson, Rakhmonov slog ut Harris

I Las Vegas fant UFC Fight Night 200-turneringen sted, hvor den amerikanske mellomvekten Sean Strickland forlenget sin egen seiersrekke til seks kamper i hovedeventet, og vant en delt avgjørelse over norske Jack Hermansson etter fem runder.

Kampen ble holdt på bakken da Strickland viste utmerket nedtaksforsvar og stoppet alle motstanderens forsøk på å ta kampen til bakken. Samtidig kontrollerte «Tarzan» avstanden perfekt, brøt fienden med et stikk, og på slutten av andre runde slo han ned «Jokeren» med et motslag fra høyre.

I den siste fem-minutters perioden forsøkte Hermansson å forverre situasjonen, og brakk til og med motstanderens nese, men dette var bare nok til å vinne kampen på kortet til en av dommerne, som scoret 48-47 i favør av Norwegian, mens to av hans kolleger ga seieren til amerikaneren med 49-46.

I co-main eventen til arrangementet vant den ubeseirede amerikanske mellomvekten Nick Maximov sin andre seier under UFC-banneret, og vant en delt avgjørelse over Punahili Soriano i tre runder.

I den tredje viktigste begivenheten i turneringen, en innfødt i Kasakhstan, Shavkat Rakhmonov, et minutt før slutten av første runde, rystet Guyaneseren Carlston Harris med et rundhusspark, hvoretter han avsluttet motstanderen på bakken.

Se dette innlegget på Instagram

Skrevet av UFC Russland (@ufcrussia)

Blant andre resultater av arrangementet, merker vi de mislykkede opptredenene til Yulia Stolyarenko, som representerer Litauen, og ukrainske Denis Bondar. Stolyarenko, etter resultatene av tre runder, tapte ved enstemmig avgjørelse til Alexis Davis, og Bondar, som debuterte i organisasjonen, rykket av ledd i albuen i første runde da han prøvde å reise seg fra båsene og kunne ikke fortsette kampen mot den erfarne Malcolm Gordon.

Tidlige seire ble registrert av Brendan Allen, John Castaneda, Chidi Njokuani, Zhailton Almeida og Philip Rowe.

Alle resultater fra UFC Fight Night 200-turneringen.