Categories: MMA

UFC 272-resultater: Covington, dos Anjos og Nurmagomedov vinner

Tidligere UFC weltervektstittelkandidat Colby Covington levde opp til bookmakernes forventninger med en jordskredsseier over sin tidligere bestevenn Jorge Masvidal.

Kampen, som ledet UFC 272-turneringen i Las Vegas, gikk hele distansen, etter fem runder hvorav dommerne ga seieren til Covington ved enstemmig avgjørelse med en score på 49-46, 50-44, 50-45.

Gjennom hele kampen dominerte «Chaos» motstanderen både i stance og på bakken, og Masvidals eneste gode øyeblikk kom i fjerde runde, da han klarte å slå ned Covington med høyrehånd. På bakgrunn av tretthet klarte ikke Masvidal å bygge videre på suksessen, noe som gjorde at Covington kunne komme seg og bringe saken til slutt uten å gjøre flere feil.

I et intervju etter kampen sa Colby Covington at han ønsker å se den tidligere midlertidige UFC lettvektsmesteren Dustin Poirier som sin neste motstander.

I den nest høyeste begivenheten i turneringen, vant den tidligere UFC lettvektsmesteren Rafael dos Anjos en dominerende seier over sin brasilianske landsmann Renato Moicano i en fem-runders enstemmig avgjørelsesseier over ham med en score på 50-44, 49-45 og 49 -44 .

Selvsikkert tok han de to første rundene, i den tredje fem-minutters perioden, slo Dos Anjos ned motstanderen med en venstre haikick, men Moicano lot seg ikke avslutte på bakken og levde å se signalet om pause. I den fjerde runden fortsatte dos Anjos å slå motstanderen i bakken, og gjorde ansiktet til en blodig maske. Likevel viste Moicano, som dommeren løslot til siste runde først etter en lang konsultasjon med en lege, karakter, og på slutten av kampen forårsaket noen problemer for den tidligere UFC-mesteren, han lot seg ikke overføre, og ga et alvorlig avslag på tribunen.

Hovedkortet til arrangementet ble åpnet av den moldaviske tungvekteren Sergei Spivak, som allerede i begynnelsen av første runde sendte Greg Hardy til lerretet med et amplitudekast gjennom låret, og etter flere forsøk fra amerikaneren på å gå tilbake til konstruksjonen. stedet, inntok en posisjon i full mount, og brakte ned et hagl av slag mot motstanderen, og tvang dommer Mark Goddard til å stoppe kampen på 2:16.

Blant andre resultater av turneringen noterer vi oss prestasjonene til russiske jagerfly, hvorav en av dem, Umar Nurmagomedov, avsluttet med bakre naken choke i den første runden av Brian Kelleher, mens vennen og lagkameraten, Tagir Ulanbekov, tvert imot, ble beseiret , tapte enstemmig etter tre runder, dommerens avgjørelse til erfarne Tim Elliott.

Marina Moroz, hjemmehørende i Ukraina, vant en tredje seier på rad i UFC, og avsluttet med en triangelchoke i andre runde av Maria Agapova, som representerer Kasakhstan.

Også tidlige seire ble markert av Kevin Holland og Jalyn Turner.