Tommy Fury tok seieren fra Jake Paul: video

tommy-fury-snatched-victory-from-jake-paul-video-png

Diriyah Arena, Ad-Diriya, Saudi-Arabia. I hovedbegivenheten til showet i cruiservektgrensen (opptil 90,7 kg), på tredje forsøk, den amerikanske bokse-vloggeren Jake Paul (6-1, 4 KOs) og stjernen realityprogrammet Love Island og samtidig den yngre broren til kongen av tungvekt Tyson Fury britiske Tommy Fury (9-0, 4 KOs). Bokseren vant.

Tøff kamp. Mange clincher og små fouls. Fury doblet jabben godt til tider. Paul brakte et par overhånd til målet – britenes vane med å holde venstre hånd lavt kan slå tilbake. Slutten på de tre minuttene for Fury.

Paul trykker sakte ned. Men han telegraferer for mange intensjoner til å kutte ned motstanderen med en overhåndshøyre, og Fury svarer med nøyaktige multitreffkombinasjoner, og beveger seg godt. Foreløpig er han foran.

Varmer opp #Paul Fury

@MostVPromotions pic.twitter.com/Oan6KciTkY

— Topprangering boksing (@trboxing) 26. februar 2023

Paul fører fortsatt noen ganger feiingen gjennom hånden til målet. Kanskje det tredje tre minuttet etter ham. Men i neste runde var Fury solist. Han kombinerer godt, hindrer motstanderen i å forberede angrep. Interessant nok var samtidig omgangens beste slag for Paul en god venstrekrok.

Mye flere treff fra amerikaneren i 5. runde. Men han fikk straffe av dommeren for slag i bakhodet. Det kan diskuteres, fordi begge er tilgrising. Fury binder konstant motstanderens hender. Men det blir veldig vanskelig for Paul å vinne på poeng nå. Du trenger knockdowns.

Også et alternativ. Nå har den tredje i ringen bøtelagt Fury (for konstant å binde motstanderens hender). Dommeren liker tydeligvis ikke det som skjer i ringen. Han ber hele tiden fightere om å bokse, ikke bryte. Hvordan de vet hvordan de skal kjempe. Her var det ikke forventet vakker boksing. Lurer bare på hvem som vinner.

Fury tar en risiko. Han fortsetter å kline etter hvert vellykket angrep. Vi har drama! Tommy falt av en eller annen grunn i den avgjørende runden.

NED GÅR SARNE #Paul Fury

@MostVPromotions pic.twitter.com/WuZTFv5kLJ

Fury fortsatte kampen, fanget vakkert opp Pauls angrep, men i stedet for å utvikle det begynte han å strikke motstanderen. Siste gong fann som venta begge i klinsj.

Britene vil mest sannsynlig bli gitt seieren. Men han kan knapt være stolt av prestasjonen. Det er usannsynlig at han beviste noe for noen i dag.

Dommernes score: 75-74 Paul, 76-73 Fury og 76-73 Fury.